[]

Bebegin anne babayi ciplak gormesi

Merhabalar
16 aylik bir oglum var. ozellikle evde tek basimayken ustumu degistirecek veya banyo yapacaksam oglumu da yanima aliyorum. Yani cirilciplak halde goruyor beni. Ben annesiyim ama zaman zaman babasini da bu sekilde gordugu oluyor.

Simdi bu aralar her seyi anlamaya basladi o yuzden dikkat edelim yaninda soyunmamaya diyoruz. Iyi mi yapiyoruz yoksa gec mi kaldik yoksa daha anlamaz erken mi?

Tesekkurler

 
bence artık dikkat edin. cin gibi oluyorlar


  • sta  (03.08.16 10:10:19) 
benim 3 yaşında yiğenim var. güzelce söylüyorum "bak şimdi giyinmem gerek sen beni burada bekle tamam mı?" diye. normalde durmayan çocuk "tamam" diyor. bence çok geç kalmamışsınız.


  • ruhen hastayim ben  (03.08.16 10:16:10) 
benim yeğen var 2 yaşında. anası öğretmiş üstümü değişecem deyince arkasını dönüyor ve asla bakmıyor :)


  • cekilmis gayfe  (03.08.16 10:33:57) 
Yani bebek 5-6 aylık olsa tamamda gelmiş 1,5 yaşına. Ben şahsen 2 yaşımdaki halimi hatırlıyorum. Sizleri öyle hatırlamak zorunda değil ki bu çocuk ? Yani gerçekten teessüf ediyorum. Siz göğüsleri acık, eşinizde pipisi açık bir şekilde cocugunuz önünde rahatsız olmuyorsanız vay halinize.


  • Hayalperest Vişne  (03.08.16 10:45:31) 
@hayalperestvişne özellikle yapılan bir şey değil bu zaten. çocugun benim giyinmem/duş almam süresince yalnız kalabilmesi söz konusu değil bu yüzden şimdilik zaruret.

ayrıca zaten süt çocuğu bu henüz göğüs görmesinde bir sıkıntı olacağını sanmam :) günde en az 1 kere görüyor zaten yakından.
  • bennerdenbileyim  (03.08.16 10:48:03) 
Çocuklar bir yaşından itibaren kişisel alan kavramını ve kendi bedenleri ile çevre ilişkisini anlamaya ve öğrenmeye başlar. Sorun aslında sizin annesi olarak onun yanında çıplak bulunmanızdan ziyade, onun "başkalarının yanında çıplak olabiliriz ve bu normaldir" çıkarımı yapabilecek olmasında. Önerim bu durumlarda aynı odada olacaksanız bakışı başka bir yöne doğru olacak şekilde oturtmanız.


  • fotrsapka  (03.08.16 10:48:33) 
@bennerdenbileyim

Göğüs normal tabi canım. Ama babanın pipisi sizinde vajina bölgenizi görmesi normal değil. Yabancı ülkelerdeki insanlar bile böyle yapmıyor.
  • Hayalperest Vişne  (03.08.16 10:56:01) 
Benim yeğen 2 yaşına gelmeden "ben giyineyim oğlum" diyince çıkıyordu odadan. Bence yavaştan dikkat edin.


  • arnold schwarzeneger  (03.08.16 11:07:10) 
0-24 ay oral döneme giriyor bu dönemde daha cinsiyet cinsellik kavramları tam oturmuş değiller. Zaten bu evrede cocuk anne ile bağı daha ön plandadır. Hatırlama şeysine gelirsek küçük büyük demeden hayatımızda bazı olaylar travma düzeyinde bizi etkisi altına alabilir. En basitinden bir olguyu bir davranıs sonucunda öğrenmemiz kalıcı etki bırakabilir. Yapılan banyolar da bu tarz örneklere sebep olmayan seyler olmuşsa sıkıntı değil. Ama ben her zaman bilimin suan ki çağa uydurulmasından yanayım. Çünkü malesef kitapta her yazan tam isabet tutturmuyor. Geç kalmış sayılmazsınız. Bu olayı aniden kesmek yerine arada mayo bikini ile girseniz ve daha sonra bu olaya son vermeniz daha sağlıklı olacaktır.


  • fıytfıyt  (03.08.16 11:15:35) 
bi keresinde evli kız arkadaşımla mahrem sorunlarımızı konuşuyorduk onun oğlanın yanında. bize pis pis sırıtarak: "anne ayıp" dedi. oğlan daha o kadar küçük ki. çok şaşırmıştık ikimizde. yani dikkatli olunmasında fayda var.


  • for day to break  (03.08.16 11:24:22 ~ 11:24:57) 
Fotrsapka çok haklı. Çocuğunuz o çıkarımı yapabilir, dikkat etmenizde fayda var


  • şubatsonrası  (03.08.16 12:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.