[]

dardanel ton ve cıva

dardanel firması ton balığında cıva bulunmadığını iddia ediyor, böyle bir şey mümkün müdür? ton balığı büyük boyutlu bir derin deniz balığı olduğu için cıva bulundurmak doğasında yok mudur?

dardanel ton'da nasıl cıva olmayabilir? böyle bir yalan pazarlama stratejisi insan sağlığı söz konusu olduğunda firmanın başına iş açmaz mı? yine mi orta doğu ülkesi olmamıza bağlamalıyız?

"az yersen bir şey olmaz"cılar gelmesin onu zaten biliyorum, haftada 8-9 adet 160 gramlık konserve yiyorum elimde değil..

 
hepsinde yok ki zaten ton balığı türlerinin bazısında fazla var.

dardanel yanlış bilmiyorsam akdeniz tunası, bunlarda civa oranı normal balıklardaki kadar.

asıl tehlikeli olan meksika körfezi ve atlantik tunaları.

referansı ekleyeceğim.
  • kurnaz  (03.08.16 03:19:53) 
Yok diyen halt etmiş. Var.

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.scirp.org

hem de okyanustakilerden daha fazla var:

www.whfoods.com
  • 507  (03.08.16 10:04:58 ~ 10:07:38) 
Erkeklerde etkisi kadınlara göre daha az. Hatın kişiysen ve o kadar yiyorsan gebelikte sıçabilirsin.
Ve dardanelde civa var

  • gadlemler  (03.08.16 13:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.