[]

İllegal Otopark ve Direniş

Selamlar,

bizim evin önünde caddenin iki yolunu kapatmış otopark var. (yıllardır da çalışıyorlar.)
İşsiz güçsüzlükten 'bunları bir araştırayım neyin necisi' mantığıyla belediyeyi aradım, adamların sesi bi gitti ama sonra bu işe biz bakmıyoruz İBB'ye ulaş dediler. Üşenmedim ulaştım. Onlardan da öğrendiğim kadarıyla bu şahısların ruhsatları yokmuş, aksine bahsi geçen alanları mühürlemişler adamlar yine çalışmaya devam etmiş, savcılığa verdik falan diyordu en son mailime cevap veren şahıs.

Bende bunu aileme açtım, dayak yemekten beter oldum.
Sen kendini iyice avrupalı sandın'lardan girip, burası Türkiye burada kafanı kır ölmeden yaşamana bak, faili meçhule gidersin kurcalama'lara varan açıklamalar ile şoka girerek sohbeti sonlandırdım.

Şimdi burada iki soru doğuyor.
A) Aileyi dinle, sanane elalemden, bulaşma iş alırsın başına mı?
B) Bu itlere fırsat verme,bu kadar haksız kazanca göz yumma mı?

ne yapılmalı, şıklar yetersiz ise ekleme yapabilirsiniz.
Teşekkür Ederim.

 
Haklısın ama aynı zamanda ucuz kahramansın


  • basond  (02.08.16 23:17:24) 
@basond ne demek istediniz?


  • kahramanikarus  (02.08.16 23:19:10) 
Bimer'e şikayet et. Ona bulaşma buna bulaşma gelip skmedikleri kaldı afedersiniz. Bunlar havlar havlar susar. Hepsine bulaştım bir sk olmadı bana. Tipimden mi korkuyorlar, hayır. Ben parayı yolda mı buluyorum, hayır. O it de oradan o parayı kazanamaz.


  • ThomasJefferson  (02.08.16 23:23:35 ~ 23:55:02) 
yani tamamen haklı şekilde hakkınızı savunman güzel bir olay
ancak belediyeye şikayetini yapmışsın belediye savcılığa vermişler yapabileceğin en fazla bimere de şikayet edip çekilmek
ha bu kadarla kalacaksan sıkıntı yok ama ben yazından adamlarla uğraşacağını bizzat bu işleri takip edeceğini anladım bu hareketlere gerek yok demek istedim.
  • basond  (02.08.16 23:55:06) 
sana laflar hazırladım.

seninki biraz cahil cesareti. ama bu cesaretin muhtemelen sadece resmi kurumları aramkala sınırlı kalacak. gidip karşılarına dikilip konuşacak cesaretin var mı? elbette yoktur, bu kadar aptal olacağını sanmıyorum. aklının ermyeceği işleri kurcalama bence. o adamlar "aa burası çok güzelmiş, boş madem hadi otopark yapalım burayı" diyip de girmiyorlar bu işlere.



cevap: iş bul.
  • mahone  (03.08.16 00:12:16 ~ 00:13:40) 
gerçek isminle vs. yapıp ailenin de başını belaya sokma derim. bu yüzden ev taşıyan insan tanıyorum. ki adamların belediye vs. verdikleri bahşişi 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.

cevap; iş bul.
  • Absinthe75c  (03.08.16 00:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.