[]

Tavsiye

Biraderin ikinci senesi, geçen sene 65 bindi 40bine yükselmiş mf 4 te. Yirmi binli bisey bekliyordum falan diyor. Neyse tercih yapmak istemiyorum. Konu eksigim yok sadece pratik kazanmam lazım diyor. Derdim para kazanmak değil heyecanlandıracak eğitimi iyi bi uniden kazanmak diyor. Hayali makina ya da elektrik elektronik olursa odtu yada itu falan. Ben yönlendirme taraftarı değilim çok. Ama doğru mu yapıyorum emin de değilim. Pratik kazanarak, test tekniginde kendini gelistirirek ilk besbine girebileceğini düşünüyor. Bu konuda tecrübeli arkadaslarin düşüncesi ne onu merak ediyorum.




 
Ben odev yapmayı dersle uğraşmayı seviyorum, ders geçmek beni korkutmaz diyor. Hatta var mi bilmiom ama çift ana dal hayali var, bu çocuk günde minimum on saat ders çalışabilen biri. Odaklanma ya da kendini vermeme gibi problemleri olmuyor.


  • pembe incili kaptan kirk  (02.08.16 19:53:07) 
Tıp kesinlikle istemiyor.


  • pembe incili kaptan kirk  (02.08.16 19:53:31) 
belli ki ders calisan bir cocuk aylaklik etmiyor. 1-2 sene kayip sayilmaz. insanlar istemedigi bölümleri okuyup bir ömür mutsuz oluyorlar. istemedigi birseyi yapmasi icin telkinde bulunmayin yoksa hayati boyunca sizi suclar istedigine ulasamazsa.


  • kimse  (02.08.16 23:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.