[]

Berlin'de ucuz ve güvenli hostel

Tek başıma, "kadın başıma" gidip kalabileceğim uygun hostel var mı güzel bi yerde Berlin'de?

Tek odalı da olabilir. ama biraz ucuz olsa iyi.

tarih: eylül

 
yeri en iyi hostel one80hostels.com


  • emrahday  (02.08.16 17:26:17) 
Friedrichshain'daki Plus Berlin'i tercih ederdim ben. Pahalı geliyorsa Görlitzer Park'ın orada 36 Rooms var, çok daha ucuzdur, tercih edilebilir. Ucuz olduğundan birbirinden farklı ilginç tiplerle tanışma imkanına da sahipsin. Öyle pis falan da değil. Bu arada kadın başına Berlin'in her yerinde gayet güvende olursun aslında. Sadece geceleri Alexanderplatz sevimsiz oluyor bence. Sevmiyorum oraları ben. Kreuzberg güzel, hareketli. Bu hareketten bunaldığında elinde biranla bir parkta ya da kanal kenarında oturup kafa da dinleyebilirsin. Tam tadında bence. Ha yok "Türkiye'den geliyorum, her yer yine Türk olmasın, rica ediyorum" dersen de Prenzlauer Berg taraflarına bak. Alexanderplatz'a da yakındır hem.


  • soso  (02.08.16 18:13:08) 
peki bu hostellerde hırsızlık olayına karşı ne yapılıyor? özel kilitli dolaplar var mı bavullar için?
bütün paramı yanıma almak istemem her gün.

daha önce hiç kalmadım hostelde bilemiyorum o yüzden.
  • nıç  (02.08.16 18:19:10) 
36 rooms kreuzberg'den cok memnun kalmistik ama kreuzberg biraz tekinsiz mahalle olarak goruldugu icin bilemiyorum.


  • rivulet  (02.08.16 18:25:17) 
hostellerde kilitli dolaplarin oldugu odalar var.

Ayrica berlin genel olarak güvenli bir sehir. Özellikle cumartesi geceleri alkol nedeniyle cok sayida taskin tip olur etrafta ama bir istanbul kadar tehlikeli degil.
  • emrahday  (02.08.16 18:36:28 ~ 18:36:43) 
plus berlin +1


  • abukkraker  (03.08.16 22:54:23) 
plus berlin dolu ama :/


  • nıç  (04.08.16 14:31:16) 
Industriepalast var plus'un karşı sırasında. konum olarak mükemmel ama koşullar açısından plus kadar iyi değil, tercih edilebilir.


  • abukkraker  (08.08.16 13:12:05) 
  • klar  (02.02.17 22:42:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.