[]

643843845448148. Schengen sorusu

DAha önce başka bir ülkenin vizesiyle İspanya'dan giriş yapmış olanınız var mı? Yunanistan'dan almış olduğum ve geçen ay Yunanistan'a giriş çıkış yapmış olduğum bir Schengen vizem mevcut.Fakat bitiş tarihi 15/09/2016 ve kurban bayramı tatilim için ise 09/09 - 18/09 tarihleri arası planlamış olduğum İspanya gezim mevcut. Son 3 gün için vizem eksik yani. Tekrar Yunanistan'dan fake rezervasyonla başvuru yapsam ve direk İspanya'dan giriş yapsam diyorum. Sıkıntı yaratır mı? Yunan Konsolosluğu yeni bir vize verdiği takdirde, ilk vizemin bitiş tarihi olan 15/09 tarihi başlangıçlı bir vize mi verir yoksa aynı tarihleri kapsayan (mesela 01/09 başlangıcı olan) farklı 2 adet Schengen vizesi gibi mi olur? Teşekkürler.




 
Vize bitişinden sonraki 24 saat içerisinde çıkış yapmak gerekiyor. Bu nedenle yeni vize al derim. Yunanistan olması şart değil, İspanya'ya gidecekmişsin madem, direkt oradan al.


  • lcha  (02.08.16 13:37:58 ~ 13:38:28) 
@Icha pardon belirtmeyi unutmusum. İspanya bize basvurusu icin bizzat gelmemi istiyor, islerim sebebiyle gitmem mumkun degil bireysel olarak. Yunanistan'i bi acentaya ucret vererek rahatlikla halledebiliyorum.


  • nicky nick  (02.08.16 13:42:09) 
Nicky Nick anladım, o zaman Yunanistan'dan yeni vize al derim. Geçen yıl İspanya'ya 3 kişi gittik. 2sinin vizesi İtalya'dan alınmıştı sorun yaşamadık. Ama vize süren bitene kadar Yunanistan'a giriş-çıkış yap ki sorun olmasın.


  • lcha  (02.08.16 13:49:27) 
Ispanya'ya yunan vizesiyle giremezsiniz su an. Kesin bilgi. Dun de çek vizesiyle italyadan bir tanidigi geri cevirdiler. Ispanya icin ya ispanya yada almanya ve fransadan aldiginiz vize ile direkt gidebilirsiniz su an.


  • pinman  (02.08.16 14:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.