[]

iPhone SE 16 GB

Merhabalar,
iPhone SE 16 GB için yorumlarınızı alabilir miyim?
16 GB alma, 64 GB al diyenler var, 400-500 lira kadar fark var aralarında.
7'nin çıkışını beklememe gerek yok 6 düşsün diye. 6'nın tipini beğenmiyorum çünkü. En güncelini kullanayım diye bir olayım zaten yok.
Telefondan oyun oynamak gibi bir alışkanlığım yok. Fotoğraf, video çekme olayım pek yok. Instagram, Twitter vs. kullanmıyorum. Bilgisayarı daha fazla kullanıyorum. Yükleyeceğim uygulamalar 3-4'ü geçmez.
Telefona fazla para vermeyi de sevmiyorum. Şimdiye kadar bilgisayardaki Android emülatörünü kullandım sadece. İlk akıllı telefonum olacak.
Bu durumda 16 GB alırsam pişman olur muyum?
Teşekkür ederim şimdiden.

 
oyun oynamayacaksan, fotoğraflarla hafızayı doldurmayacaksan, 3-4 uygulamadan fazla kullanmayacaksan tabii ki 16 al. fazlasıyla yeter. cihazı kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama bildiğim kadarıyla 6s'le aynı özelliklere sahip (ön kamerası dışında). o yüzden fiyatına göre güzel bence. alacak olsam ben de SE alırım boyutundan dolayı.


  • nathanieltroy  (02.08.16 13:17:39) 
donanım olarak iyi, aslında yazılım olarak da en iyisi.
belki benim şansıma ekranda, home tuşunda falan abuk sıkıntılar çıktı. kardeşime verdim.
dediğin özellikler için 16gb yeterli. ilk akıllı telefonsa, ıncığıyla cıncığıyla oynama derdin yoksa ios da iyi zaten.
  • passion rules the game  (02.08.16 13:21:09) 
16 gb alırsan pişman olmazsın. ben senelerdir 16 gb kullanıyorum bol bol foto, video çekmeme rağmen hala boş yerim var.


  • sta  (02.08.16 13:25:35) 
ben 16 gb kullanıyorum bana yetiyor en önemlisi foto briktirmemek arada ara bellekleri silmek vs kalanı yetiyor.


  • basond  (02.08.16 13:32:03) 
telefonu görenler aaa 5s mi diyecekler, sen de 5s değil SE diyeceksin.(kasalar aynı) böyle saçma takıntıların yoksa al. hızlı telefon ve dediğin gibi kullanacaksan 16 GB yeter. şarj'ı da hesap et (batarya da 5s'le aynı) telefon hızlı olduğundan daha sık biter.


  • Improbable  (02.08.16 13:39:18) 
bunları yapacaksan sony z serisi alsana madem.


  • kurnaz  (02.08.16 13:42:23) 
@improbable Yılladır tuşlu Nokia'yla gezen insanım ya, "Aaa 5s mi" diyeni mi takacağım :)
@kurnaz Kardeşim Sony Z5 Compact aldı, çok beğenerek isteyerek. Şarjdan çıkarınca %20'ye sabitlendi, sonra kapanıp açılmamaya başladı. Garantiden geçen hafta geldi. Anakart değişmiş. Şimdi yine problemli. Kulaklık girişi bozuk, hiçbir kulaklığı tanımıyor ve güncelleme almıyor hiçbir şekilde. Tekrar garantiye gönderecek.

  • gayda  (02.08.16 13:51:56) 
@gayda

hocam her telefonda sorun var, benim arkadaşımın iphoneunun pili öldü dururp dururken, diğerinin home tuşu göçtü, birinde ekranda renk değişimi oldu etc.

elektronik işinde şans bu biraz.
  • kurnaz  (02.08.16 15:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.