[]

çağrı merkezinde çalışmak çok mu yorucu?

s.b?




 
Evet gerçekten çok yorucu.
Bedenen yoruluyorsun, sürekli telefonda olduğun için yoruluyorsun vs. evet ama bunların etkilerini katlayan bir faktör var, o da insan faktörü. İnsanların gerizekalı olması faktörü yani.

Tabii ki düzgün, laf anlatabildiğin insanlarla da konuşuyorsun ama o kadar gerizekalı insanlarla diyalog kurmak kalıyorsun ki, insanlıktan ümidini kesiyorsun bir süre sonra. Yani bunu aşağılamak için söylediğim falan lütfen düşünülmesin çünkü gerçekten öyle değil. Ciddi anlamda bir salaklıktan bahsediyorum. 5 yaşında çocuğun anlayacağı basitlikte cümleyi 10 kez de tekrar etsen anlayamayan insanlar var. Adam bilmiyor belki, evet cahil ama adam bir çaba da sarfetmiyor. Ve işin en güzel tarafı, bu adam anlamıyor ya hiçbir şeyi, onları anlamadığı için SANA KIZIYOR. Bunu da bir hak olarak görüyor kendisinde. Konuştuğun insanların hepsinde zaten, "ya sen kimsin ki" yaklaşımını seziyorsun ister istemez. Bu yeterince çirkin değilmiş gibi, senin insan gibi tane tane anlattığın şeyi kendi kafası almadığı için de sana kızıp, yeri gelince bağırıyor insanlar. En ufak da bir karşılık veremezsin, sesini falan yükseltemezsin vs. Deşarj olur gider hayvanın evladı.
İşin kötüsü, bir süre sonra kimseye tahammül edememeye başlıyorsun. Ciddi anlamda yıpranıyor insan.

Ben öyle yıllarımı falan geçirmedim bu sektörde, üniversitenin 1. senesinin yazında evde mal gibi yatmak yerine gidip 3 ay çalıştım ve yani cidden lanet olsun. Ben zaten öyle bana karşı yüksek perdeden konuşana çok tahammülü olan birisi değilim, direkt karşılık veririm. Burada aslında biraz da kendimi bu konuda terbiye etmek için çalıştım ama ne derece işe yaradı bilemiyorum. Böyle bir şey işte çağrı merkezi
  • naberabi  (02.08.16 12:22:37 ~ 12:31:30) 
ömrüm çürüdü ömrüm limon sat bulaşma kardeş


  • kronikdepresifelvira  (02.08.16 12:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.