[]

Buzdolabı İçin Nakliyeci

Merhaba,

Şuan ev taşıyarak yeni evimize yerleşmeye çalışıyoruz. Nakliyeciler tüm eşyaları taşıyarak yeni evimize yerleştirdi, fakat buzdolabı biraz sıkıntı yaşattı. Normal boyutlardan biraz büyük buzdolabı. İlk alırken kutunun içerisindeydi, Bosch ekibi güzelce taşıyıp getirdi merdivenden. Ama 3 nakliyeci (profosyonel değiller, ek iş olarak nakliyecilik yapıyorlar) merdivenden indirip taşıyabileceğine dair güven vermeyince eşya zarar görür korkusuyla kalsın dedik. Asansöre sığdırmayı denedik o da olmadı. Camdan vinç vb bişi ile de indiremeyiz, o genişlikte balkon/pencere yok. Ev ikinci katta bu arada. Yeni evde böyle bir sıkıntı yok, asansöre sığar.

Sadece buzdolabını taşıtabileceğim, merdivenden indirip yeni eve götürebilecek, merdivenden indirmekte sıkıntı yaratmayacak, ekipmanı olan (bazı taşımacılar eşyayı sarıp sarmalıyormuş sanırım), tek eşya taşıyorum diye çok tuzlu fiyat çekmeyecek olan bir nakliyeci arıyorum.

Buzdolabı Alibeyköy’den alınacak (İgdaş’ın ordan), Eyüp’e gidecek (Vialand’in oralar). Dolayısıyla mesafe oldukça kısa.

Daha önceden bu tarz sıkıntı yaşamış olan ve/veya ihtiyacımıza göre yönlendirebileceği nakliyeci olan arkadaşlardan yardım diliyorum.

Çok fazla vaktimiz de yok, eski evi bu haftaiçi komple boşaltmamız gerekli.

Teşekkürler.

 
buzdolapların kapakları çıkarılabiliyor, dar kapılardan geçmememe gibi durumlarda kapağı çıkarabilirsiniz aklınızda olsun.
sarıp sarmalama işini siz de yapabilirsiniz. dolabın kendi ambalajını, köpüklerini attınız galiba. olsun çözümü var. yapı marketlerde ince köpükler oluyor yalıtım için. pahalı değil. onlardan alın bir de streç folyo alın. köpükleri dolabın etrafına yerleştirip koli bandıyla sabitleyin. üzerine streç folyo sarın güzelce. çarpmalara karşı dolabı korumuş olursunuz. taşıyan da bu şekilde daha rahat taşır.

İstanbulda olmadığım için nakliyeci konusunda yardımcı olamıyorum.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (02.08.16 11:19:02) 
Vinç ile tasimada pencere genişliği önemli değil çünkü sokuyorlar. Sonra yine montajlayip gidiyorlar. Ama 1 buzdolabı için asansörle vinç kiralama çok pahalıya malolur. Bunu evi o şekilde taşımak daha uyguna gelirdi -ki siz zaten tasimissiniz.bu durumda @hayatın aklı...+1


  • balik kraker  (02.08.16 12:34:40) 
kapakları çıkarmak en mantıklısı diğer türlü zarar görme olasılığı yüksek. kapalı ambalajla bile çizildi benim kapaklar servis değiştirdi vs. bir de aklında bulunsun dolabı taşıdıktan sonra hemen fişe takıp çalıştırmayın bize servis 8 saat sonra çalıştırmamızı söyledi. içindeki soğutma sıvısıyla alakalı.


  • cannibal corpse  (02.08.16 12:41:28) 
05414891515 bulent bey var kibar bir adam ara konus istersen


  • Traveller  (02.08.16 13:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.