[]

Bu ayıp olur mu ?

- Mesela bir samimi olmadığınzı yada yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla bulusucaksınız .Bu karşı cins hesap ödeme geldiğinde kalkıp ben sadece şunu aldım diyip onukini ödemezsek ayıp olur mu ?




 
davet eden ısmarlar, davet yok standart buluşmaysa alman. ayıp olmaz.


  • rubenanyukov  (02.08.16 06:15:22) 
Olur tabi. Paran yoksa pahalı aksiyonlara girme.


  • etna  (02.08.16 07:23:52) 
gidilecek yere birlikte karar verilip gidildiyse, davet durumu da yoksa ayıp olmaz.


  • prodeq  (02.08.16 08:19:23) 
yani hars diye benim yediğim şu denmez de, duruma göre, karşı tarafın ısrarına göre ödenir.


  • cekilmis gayfe  (02.08.16 08:32:50) 
"Ben sadece sunu aldim" denirse ayip olur biraz. Ama karsi tarafinkini odememek ayip degil, o cumle isi bozuyor biraz.


  • stavro  (02.08.16 08:50:55) 
önce orta yollu bir şey deneyin, hesap geldiğinde nasıl yapalım bölelim mi filan deyin. o çok yediyse zaten düzgün bir insan yok ya sen bir şey yemedin filan der sana ödetmez kendi yediğini. he malsa zaten hesabın yarısını sana yıkar. hele bir de sen iyice mallık yapıp hepsini ödersen ona hiç yorum yapmıyorum.


  • kaputt  (02.08.16 09:09:16 ~ 09:10:06) 
O durumda diyelim 100 lük hesap geldiyse, masaya 70 bırakın, üstünü tamamlarsınız diyebilirsiniz. Ama samimiyet önemli.


  • kurnaz  (02.08.16 10:40:06) 
Kim davet ettiyse o öder.


  • arnold schwarzeneger  (02.08.16 10:49:01) 
garsona kartı uzatırken kısaca "ayrı ayrı" diyebilirsiniz. Ben kadın olarak erkek arkadaşlarımla buluştuğumda da onlarda bu tedirginliği hissediyor ve hemen "bölelim" diyerek rahatlatıyorum ortamı :) direkt "ben şunu yedim" demeyin.


  • ambrosia  (02.08.16 11:01:30) 
"ben şunu yedim" diyen adam net hayvandır.

Karşı taraftan bi işaret gelir o olayın nasıl olacağına dair zaten. Baktın gelmiyor, pos makinası istersin. kartla olunca ayrı ayrıya daha müsait olur ortam. Usul zorlarsın, sinsilik yaparsın.

Hayır zaten en kötü hepsini ödersin, çıkarken "ya keşke hepsini ödemeseydin berkcan" der kız, o da bi kahve falan ısmarlar ne biliyim.
  • naberabi  (02.08.16 11:06:45 ~ 11:07:35) 
Ya bunun değişik varyasyonlarıyla karsılastım bilmiyorum bana normal geliyor artık. Bi keresinde ilk defa tanısacagım biriyle bulusmustum iki bira ortaya da Kızartma ceşitleri falan söylemiştik hesap sonunda ilk kasaya o gitti ve yarısını söyledi. Baska birisi ise atıyorum ilk biraları odemişti ikinci biraları da ben ödemiştim. Yani bu dating falan değilse olaya hiç öyle bakma.


  • fıytfıyt  (02.08.16 11:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.