[]

30 Ağustos hk.

Malum, 30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşıyor ve kendisi milli bayram. Ben takip edemedim. Bu bayramı kutlamama bahanesi açıklandı mı? Yoksa son dakikaya mı bırakıyorlar?




 
  • neyehbe  (01.08.16 23:52:24) 
Olağanüstü günler yaşadığımız için iptal edilmiş..
Halbuki Demokrasi nöbetleri bayram gibi geçiyor, sanırım nöbeti 29 ağustos'a kadar tutup 30unda acilen evlere dağılacagiz.

  • pamuk helvalar cebe  (01.08.16 23:57:46) 
30 agustos zafer bayrami olarak genel kurmay inisiyatifinde kutlanlan bir bayram. yani bir nevi ordu ve askeri basarilarla ovunme bayrami. cumhurbaskani ve bakanlar kuruu dizilir, askerler gecit toreni yapar.

iptal ile hem askeri cezalandirmak, hem daha darbe yeniyken orduya bir govde gosterisi yaptirtmamak amaclaniyor. daha ordu icindeki iyiler kotuler sizdenler bizdenler onlardanlar tam temizlenmemisken cumhurbaskani ve bakanlarin onunden tankli tufekli askerler gecsin, tepelerinden f16lar cobralar ucsun istememeleri gayet normal. yani halkin guvenligi degil kendi guvenlikleri tehdit altinda.

diger taraftan zaten her milli bayrami iptal etmek icin bahane ariyorlar, bu sefer ki ilk defa cok saglam.
  • halanne  (02.08.16 09:30:37) 
30 agustosun kesinlikle kutlanmasi lazim buyuk bir torenle. Halkin ordusuna guveni sifirlanmisken biraz olsun tamir edilibilirdi gorkemli bir torenle. 30 agustos kutlanarak, "bakin turk ordusu hala burada ayakta ve sizin icin bekliyor" mesaji verilmeliydi oyle olmasa bile. Bir taraftan 2 haftadir meydanlara dokulup muzikler calip konvoylarada kornalara calip bayraklar sallayip kutlarken silahli kuvvetlere zaferi kutlatmamaktaki tezatlik korkunc bence. Simdi bir karar versinler, Turk silahli kuvvetleri mi hain yoksa silahli kuvvetlere sizan bir topluluk mu?
Icerde bazi hainler vardi ve bunlari temizliyorsaniz milletin silahli kouvvetlere olan bakis acisini duzeltmeniz, guvenini tazelemeniz lazim. Silahli kuvvetlerde kalan saglara da moral vermeniz lazim. Ama zaten amac tam tersine orduyu yipratmaksa kutlamazsin tabii zafer bayrami falan.

  • stavro  (02.08.16 10:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.