[]

booking.com'da kredi kartı ile rezervasyon yapma

rezervasyonun kesin olması açısından kredi kartı bilgisi isteniyor. ben oraya bankamatik kartının bilgisini girdim. kartta da satın aldığım hizmet kadar para zaten bulunmuyor. şöyle bir bilgi var:
' Rezervasyonunuzu kredi kartınız ile onayladınız ve garanti altına aldınız.
Otel veya oda koşullarında aksi belirtilmediği sürece, tüm ödemeler konaklamanız sırasında tesiste yapılacaktır.
Varışınızdan önce kredi kartınızdan ön-provizyon çekilebileceğini lütfen unutmayın.'

işte ben konaklama sırasında ödeyeceğim ama önprovizyon çekmeye kalkarlarsa çekemezler. o zaman rezervasyon iptal mi olur?

 
Benim de başıma gelmişti bu. Ben hemen ardından oteli arayıp sormuştum. Kredi kartı yazıyor ama banka kartıyla yapınca da geçerli oldu, kabul ediyor musunuz diye. Adam normalde olmaması lazım aslında ama sorun değil demişti.


  • bossokaklarsensizbensiz  (01.08.16 20:36:11) 
@bossokaklar.. ben güncelleyip bir kredi kartı girdim artık ama banka kartı kabul ediyormuşlarsa iyiymiş.


  • forlife  (01.08.16 20:42:52) 
Aynısı bugün başıma geldi. İçinde yeterli bakiye olmayan sanal kartimla bookingte bi otelden yer ayirdim. On odemesiz ce son gune kadar ücretsiz iptal seçeneği vardı. Muhtemelen bugün para çekmeye kalktilar ve cekemediler. Hemen mail atmislar 24saat içinde kredi kartimi guncellemezsem iptal edeceklermis rezervasyonu. İşte haberim olmadan para çekmeye kalkmasinlar diye kullandim ben o sanal karti.


  • melengich  (01.08.16 20:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.