[]

Bosanan kadinin babasinin sigorta kullanip kullanmama durumu?

selamlar,

ablam bi kac once bosandi ama yeni kimligi gelmedi henuz suan kimligi var yine, sigorta gorunmuyor suan babam ssk emeklisi onun sigortasini kullanma ihtimali var midir ?

suan acil ameliyat olmasi gerekiyor masraf ise cok fazla bu durumda ne yapabiliriz ?

 
var, sgkya gidip başvurursanız hallederler. bir kaç önce demişsiniz, birkaç gün mü? günse olmayabilir çünkü kararın kayıtlara geçmesi lazım. ama şöyle de bir şey var, o geçmediyse eski sigorta da düşmemiştir daha. yani oradan yaptırın devam edin.

edit: şu an görünmüyor demişsiniz, o zaman eski eşin de sigortası yoktu yani. bilemedim bu durumda
  • prodeq  (01.08.16 17:49:40 ~ 17:50:48) 
bir kac ay once dedigim subat iste. eskisi kimligi var. sgkya gitsek olabilirmi

eski esi polisti bir sure kullandi sigortayi sonra dustu sigortasi.
  • nick bulmakta zorlanan yazar  (01.08.16 17:51:59 ~ 17:53:10) 
annem benzer durumda sgk'dan halletti. kimlik öncesi mi sonrası mı tam hatırlamıyorum ama e-devlet'ten şu an hangi soyadı gözüktüğüne bakıp anlayabilirsiniz. bu arada kimlik size gelmiyor, siz alıyorsunuz. yani söylediğiniz sürede alınabilmesi lazım.


  • prodeq  (01.08.16 17:53:23) 
bu bosanma sonuclandi ama yargitaya tasindi denildi simdi yine mi yapilamaz?


  • nick bulmakta zorlanan yazar  (01.08.16 18:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.