[]

sahili açısından antalya'nın hangi bölgesini tercih edersiniz?

hangi ilçe en ideali?




 
antalya'yı merkez kabul ettiğinde, sol taraf yani Alanya tarafı genelde kumlu ama denizi kötü; sağ taraf yani kemer - adrasan tarafı genelde taş çakıl ama denizi iyi şeklinde bir değerlendirmem var benim.

adrasan sahili süper.
Kemer sahilleri genelde taşlık ama su çok güzel.
Çok sığ olsun kumlu olsun dersen sol tarafta Side - Evrenseki sahili güzel.

Nerede kalacağına, nasıl bir sahil istediğine bağlı...
  • minyatur dev  (01.08.16 16:01:22) 
Antalya sahillerinin tamaminda bulundum. En guzel yerler (bana gore) kalkan-kas arasi ve adrasan. Side titreyengol ve gazipasa da gorece guzel. Ama gazipasa turistik degil bir iki otel anca var. Manavgat alanya yolu uzerinde pek cok buyuk otel var ama ben sahsen tavsiye etmem. Kalkan/kas ve adrasan hem tarihi hem turistik olarak guzel yerler.


  • hailtothethief  (01.08.16 16:07:31) 
çeşitli sebeplerle tek başıma 3 günlük bi deniz tatili yapma amacım var. gece hayatı vs. umurumda değil açıkcası. sahil kriterim de mükemmel olamaz elbette ama işte sürekli dalgalı olmasın deniz girelim çıkalım kuma uzanalım. dediklerinizden kaş ve yakın çevresine bakacağım. alanya tarafı dalgalı kısımları var galiba. hotel tavsiyesi olan varsa -her şey yani aslında 3 öğün yemek dahil olanlar cinsinden :) gerisi beklentim değil- tavsiyelerini de alabilirim.


  • forlife  (01.08.16 16:12:09) 
kaş bence de.. tekne turu safari filan yapıp vakit de geçirirsin, yalnız da olsan sıkılmazsın. otel için de pansiyon filan da bakabilirsin merkezden. booking'den bak bence.


  • kaputt  (01.08.16 16:23:34) 
Çıralı diyorum.


  • inawen  (01.08.16 16:59:36) 
Çıralı +1


  • çakıstes  (01.08.16 17:03:35) 
hailtothethief + 1
bizal dalgalı olması dışında kaputaş enfes bir plaj örneğin.

  • battal gemalmaz  (01.08.16 17:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.