[]

Bilgisayarın ağ bağlantılarını görmemesi resimli

Telefondan baglaniyorum wifi'ye.
Dun geceye kadar bilgisayardan da baglaniyordum ama ne olduysa sabah problem oldu.

Ağ bağlantıları sayfasını açtığımda

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

Bu şekilde bos bir sayfa geliyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum durumu anlatıyorum 20 dakika boyunca gereksiz yere bir suru işlem yaptılar. Yahu benim problemim ağ bağlantılarının olduğu sayfaya girememek diyorum adamlar benim wireless kullanıcı adımla sifremi degistiriyorlar. Her neyse bilgisayarciya görürün deyip kapattılar zaten.
Bu ag baglantilarini geri nasıl getirebilirim ben?

Kablolu baglanmak istediğimde de olmuyor.yine resimde goreceginiz sağ alt köşedeki çarpı işareti şey çıkıyor hep.

Bir sayfa açınca gelen uyarı da şu ;

i.hizliresim.com

Şu notu tekrar söyleyim, telefonlardan ve tabletten sorunsuz baglaniliyor wifiye, sorun bilgisayarda. O ağ ayarları nasıl gider kendi kendine anlamadım onu da gerçi, neyse nasıl düzelir bu ?

Tesekkurler şimdiden .
---

ÇÖZÜLDÜ: Sistem geri yükleme ile çözüldü olay, harbiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşa.

 
Aygıt yöneticisine girip Ağ bağdştırıcıları sekmesi nasıl görünüyor, onun da fotoğrafını gönderebilir misiniz? Ağa erişim kartları devre dışı gibi görünüyor.


  • himmet dayi  (01.08.16 11:49:42) 
i.hizliresim.com

Aygıt yöneticisi
  • bedrozan  (01.08.16 12:04:13) 
Tahmin ettiğim gibi ağ kartlarında sıkıntı var. Virüs gibi bir şey olabilir.

İlk olarak Ethernet ve Wi-Fi adaptörlerinin driverını güncelleyin Casper'ın sitesinden. Yüklemelerden sonra tekrar bakalım bu bölüme. Tabii şimdi siz o bilgisayarla internete bağlanamadığınız için indiremeyeceksiniz driverları. Başka bir bilgisayar bulup indirmeniz gerekecek.

Alternatif çözüm olarak belki şu da işe yarayabilir: Bilgisayarınızı sistem geri yükleme ile problem olmayan en yakın tarihe geri yüklemeyi deneyin. Dün veya ondan önceki günlere.
  • himmet dayi  (01.08.16 12:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.