[]

Kardesimin sag kulagi duymamaya basladi

Yaklasik 1 haftadir sag kulagi gun gectikce daha az duymaya basladi. Su an %30 falan duyuyordur dedi. Ayrica 3-4 gundur yogun bir cinlana varmis ve cok rahatsiz ediyormus. Ayrica, yanaginin kulagiyla birlestigi kisim agriyormus ve de cenesini actiginda o bahsettigim yerden kirt diye, disaridan duyulabilecek bir ses geliyor. Yarin kbb randevumuz var ama belki baska yasamis vardir diye soruyorum, acaba problem nedir?
Tesekkurler



 
(bkz: buşon)


  • archmage mahmut  (31.07.16 20:39:42) 
kulak kiridir. muhtemelen.


  • komando kani var bende  (31.07.16 20:47:25) 
ani işitme kaybı maalesef
umarım değildir. neyse. 3 gün süresi var onun. ben de 1 hafta bekleyip gittim doktor geri gelmez dedi. bir süre tedavi gördüm iyileşti. iyileşmesi çok düşük ihtimal imiş

(bkz: ani işitme kaybı)
  • female demon  (31.07.16 20:56:35 ~ 20:57:29) 
kabakulak değildir. anlattıklarında kabakulak belirtisi yok, kabakulak olunca surat baya baya aşağı doğru sarkıyor. buşondur tahminen, kulaklarından 3 kere operasyon geçirmiş biri olarak söylüyorum. gene de en iyi cevabı kbb verir.


  • ebonni eth atc  (31.07.16 21:27:45 ~ 21:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.