[]

Zaman gazetesinin darbe imalı reklamı

Evet beyler evde tek başımayım ve korkuyorum. sözlükte gördüm başlığı ve tırstım.

www.youtube.com

reklamın yayınlanma tarihi 5 Ekim 2015. siren sesleri sonunda sonunda "gülen" bir bebek görünüyor. darbe tarihi ise reklamdan 9 ay 10 gün sonra!!!

ne diyorsunuz siz bu duruma?

 
herkes meydanlara diyeceğim ama belki erken doğumdur. 9 aylıkken doğmuştur?


  • basond  (31.07.16 20:07:26) 
Şimdi fark ettim de en sondaki bildiğin darbe sesi. Bu hayatımızın başkaları tarafından nasıl planlandığını gösteriyor.


  • dissendium  (31.07.16 20:08:42) 
Bu adamlardaki vizyon kimsede yok lan
Vay aq diyorum

  • yons  (31.07.16 21:03:11) 
güzel senaryo olur assında.

bu reklamdan sonra neler çekmişler? onları takip ederek ülke gündemi hakkında atıp tutalım madem.
  • kupigometa  (31.07.16 21:08:51) 
yalnız böyle mesaj veren bir örgüt baya planlı programlı ilerliyordur abi nasıl başarısız oldular acaba? nerede patladı?

emre uslu'nun bir tweet'i vardı. " bir doğum olacak ama biraz sancılı" diyordu.
  • peace.on  (31.07.16 21:12:32) 
2015 aralikta direkt "darbe yapilacak" dedi kimileri. Bu ne ki:)


  • stavro  (31.07.16 21:26:40) 
aslında yapmadıklarını biliyor muyuz? yani ne kadar fetöcü kaldı? bu tutuklananlar gerçekte olanların yüzde kaçı bilmiyoruz ki...


  • peace.on  (31.07.16 22:06:51) 
9 ay bekleyip 5 saat bekleyememiş olmaları ilginç.


  • babilbaligi  (31.07.16 22:14:43) 
Darbeyi yapanların birçoğu olaydan 2 gün önce haber almışken çok fazla alüminyum şapka (uydulardan beynimiz okunuyordaki gibi) geliyor bana. Bu arada bu reklam bir reklam serisinin son reklamı. Seri hep bu modda. Bir felaket, sonrasında da huzur, mutluluk falan. 5 tane reklam var.

O reklam serisi darbeye gönderme olabilir fakat 9 ay 10 gün olayı tesadüf. Zaten planlanan/planlandığı iddia edilen günde ve saatte olmadı darbe.
  • nawar  (01.08.16 10:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.