[]

Kendim bisiklet surmeyi ogrenebilir miyim

Ya cocukken vardi bisikletim, su destek tekerlerini atmayı beceremeden bi ameliyat geçirdim, annem de binmeyi yasakladi. Sonra da kaldi oyle ogrenemeden. Simdi diyorum taksam dizligi kaski, kendim ogrenemez miyim? Yeni tasinacagimiz yerde boyle site ici trafiksiz duz yol dolu. Becerebilir miyim ki?




 
becerilmeyecek bir şeyi yok. düz yolda hele çok rahat öğrenirsin, bir iki aya ellerini bırakacak seviyeye gelirsin :P


  • devilred  (31.07.16 19:20:52) 
@want2die, ayy dusersem buyuk sıkıntı platin takili bende kirarim diye korkuyorum :d


  • rayde  (31.07.16 19:22:24) 
Platin varsa bulaşma bence.


  • dissendium  (31.07.16 19:28:00) 
Düşmeden de öğrenilir merak etme. Ama platin falan diyorsun oldu ki bir ihtimal düştün, sorumluluk almayayım.


Edit: Neyse asıl öneri gelsin o zaman. Yavaşladıkça dengeni kuramazsın, hemen hız yapmayayım diyerek uyuz uyuz gitme. Hafif bas pedala korkma bir şey olmaz, hızlandıkça daha kolay sağlarsın dengeni. Sonra yavaş yavaş frene basıp nerede dengen bozuluyor öğrenirsin. Zaten trafiksiz alanda süreceğim diyorsun, ön tekere giden freni keser misin o elini bantlar mısın bilemem ama kullanma onu. Arka iş görür.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (31.07.16 19:43:31 ~ 19:46:45) 
düşersin birkaç kere.
ama sürersin normal düz çizgide yürümek gibi bir şey yaw bisiklet sürmek

  • lonelyman  (31.07.16 19:47:21) 
Çimlerin üzerinde deneyin, düşerseniz zemin yumuşak olsun ama bence daha güzeli:
tse2.mm.bing.net

Soran olursa "market poşetlerini falan taşıyorum çok güzel oluyor" dersiniz, kim bilecek? :)
  • grgn  (31.07.16 20:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.