[]

Darbe Teşebbüsü Sonrası Ortamlar Nasıl?

İnsanlar darbenin şokunu, belirsizliğin iç sıkıntısını attı mı? Dışarı çıkmalar başladı mı, tatil yöreleri nasıl, ortamlar iyi mi? Yoksa herkes içe mi kapandı?

Gözlemlerinizi alabilir miyim?


 
Hala gerginlik mevcut tabii ama ilk haftaya göre bariz azalma var. Direkt ya da indirekt olarak etkilenmeyenler rutinlerine dönmeye başladılar ufaktan.. Gördüğüm kadarıyla tatile ya da eğlenmeye gidenler tekrar fotoğraf koymaya başladılar instagrama son 3-4 gündür misal..


  • mirandaiam  (31.07.16 19:24:28 ~ 19:41:00) 
yoo herkes daha bir sosyal. millet mitinglere falan gidiyor bizim burda, nasıl bir enerji nasıl bir motivasyon helal olsun diyorum.

darbe gecesi berbattı ama sonrasında olanların hepsi çok güzel. cemaat kadroları temizleniyor, muhalefet-iktidar barıştı. mis.
  • juninho77  (31.07.16 19:40:17) 
Halkın en alt kesiminde (2 haftadır Kızılay'a inen) hiçbir gerginlik yok. Tankın üstüne çıkan adamlardan eser yok oralarda. Kamuflajla mitingin ortasından geçtim 2-3 saat Kızılay'da tekbircilerin yanından yürüdüm (Hayır amacım ibnelik değildi anahtarım yoktu Kızılay'da gezeyim sonra geçerim eve dedim) sigara falan içtim. Rahat bi 400-500 tane "Olum seni sikerim bak" bakışı yedim ama kimse bir şey demedi.

Ayrıca barlar da eskisi gibi full çekiyor 2 haftadır. Dediğim gibi boğaz kesen tanka çıkan tayfanın eksikliğinden olsa gerek, bar basmadır içemezsinizdir el ele tutuşmayındır falan böyle şeyler yok.

Bir de lütfen hep böyle olsun pls. Ankara'da ulaşım 11-12'de biter en geç. 1 haftadır 24 saat metro otobüs var. (Bedava olduğunu söylemiyorum bile) Hep kutlayın pls.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (31.07.16 19:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.