[]

lg g3 marshmallow yükleme ama nasıl?

elimde ithalat garantili lg g3 mevcut. buna manuel olarak, marshmallow kdz flash'lamıştım. telefonumun modeli ve android sürümü şu şekilde:
D855 (TR değil de global sürümü yani), android marshmallow 6.0, v30b-global.


şimdi ben telefonuma en yeni marshmallow kdz'yi flash'layamaz mıyım?
misal italya'dan veya kore'den v30c-v30d veya v30f yüklersem ne olur?

bu arada telefonum tayvan çıkışlı görünüyor imei ile yazılım sorguladığımda.

 
bir şey olmaz, aynı şekilde flashlarsınız. sadece bazı telefonlarda ilk açılırken uyarı veriyormuş sanırım başka ülkenin romunu yüklemişsin diye. onun haricinde bir problem çıkmaz.


  • vayanasinisayinseyirciler  (31.07.16 17:30:33) 
@vayanasinisayinseyirciler:
Peki 6.0 mı yoksa 6.0.1 mi oluyor sürüm acaba?

  • m e b  (31.07.16 23:09:54) 
6.0 olması lazım, 6.0.1'in g3 için çıktığını duymadım.


  • vayanasinisayinseyirciler  (01.08.16 19:54:18) 
@vayanasinisayinseyirciler: evet, sabah 30f sürümünü kurdum ve yine 6.0.
bu arada, 30b ile 30f arasında bir fark göremedim. zannedersem güvenlik, iyileştirme vs. içeriyor yalnızca.

  • m e b  (01.08.16 20:48:08) 
aynen, bunlar ufak tefek güvenlik güncellemeleri oluyor genelde. bende 30b var, memnunum ve bununla devam ediyorum. aralarında çok büyük fark olacağını zannetmiyorum. güle güle kullanın diyeyim.


  • vayanasinisayinseyirciler  (02.08.16 20:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.