[]

İzmit'te yaşayan dostlara bir soru.

Eşimin işi nedeniyle İzmit'e taşınacağız. Eşimin işi Sekapark denilen mevkide.

Kirası en en fazla 900 ₺'ye nezih temiz Sekapark'a 5-10 dk. mesafede körfez manzaralı bir yer istemek mümkün mü?

Herkes Yahya Kaptan demiş nezihlik olarak. Ben çalışmayacağım için şöyle çarşıya pazara deniz kenarına yani hayata yakın bir yer olsun istiyorum. Yürüyüş yaparım, spora giderim, kafede öğlen kitap okurum filan.

Arabamız olmadığı için eşimin Sekapark'a ve benim de merkeze yakın olmam önemli. Nereleri önerirsiniz.?

Teşekkürler.

 
yenidoğan, orduevi civarlarına bakabilirsiniz.


  • sta  (31.07.16 14:03:57 ~ 14:04:13) 
askerlik şube'nin üst taraflarına bakmayın. yenidoğanda da yol kenarındaki evlerden olmasın sürekli kamyonlar geçiyor gece ordan gürültü acayip.

www.sahibinden.com

merkeze üç dakika. sekapark'a yürüyerek 10-15 dakika falandır.
  • nickimin hakkini veremedim  (31.07.16 14:10:24) 
Plajyolu iyi yerdir. Kuruçeşme de olur siteler vardır orda. Ama plajyolu daha iyidir.


  • sack jparrow  (31.07.16 14:10:36) 
sta +1


  • dissendium  (31.07.16 14:15:36) 
plajyolu'na bakabilirsiniz evet.


  • mutlusismankedi2015  (31.07.16 14:54:53) 
Hocam Yahya Kaptan'da da yürüyüş yapabilirsiniz, spora gidip, kafede öğlen kitap okuyabilirsiniz.. izmit'te düzgün yaşanabilecek tek yer bence, bir daha vurgulayayım dedim..


  • mirandaiam  (31.07.16 15:02:40) 
Yahyakaptandan sahile max yarım saatlik bir dolmuş yolculuğuyla ulaşabilirsiniz.

Bir ihtimal plajyoluna bakın ama Yahyakaptanki gibi bir sosyal ortam bulamazsınız izmitte. Deniz görmez ama diğer tüm dediklerinizi karşılar.
  • eloharp  (31.07.16 15:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.