[]

twitterdan gif linki

merhaba, bir gif gördüm çok beğendim.

twitter.com

bu gifin linkine nasıl ulaşabiliyoruz? ulaşabiliyor muyuz?

 
Bir ara çok uğraşmıştım insepect yapıp filan. anca ulaşalbdiğim twitterurlsiydi yani dönüştürdüğü url. BUlamamıştım :( indirip kendim yüklemiştim en son.

Yapabilen varsa ayakta alkışlarım 10 saniye. merak ettim ben de.
  • Cursed Chico  (31.07.16 01:56:09) 
gifi başka bir yerden bulan varsa o da olur tabi. niye bu kadar zor ki bu. paylaşılabiliyor sonuçta.


  • iste o kavunici balik  (31.07.16 02:06:28) 
linki şöyle çıktı bende: pbs.twimg.com
gif haline çevirdim şurada: media.giphy.com
+i.imgur.com
  • misterturist  (31.07.16 02:41:15 ~ 03:11:30) 
o linkteki gif değil video ya. ben mi yanlış görüyorum?

sağ tıklayıp öğeyi incele dedim, oradan linke ulaştım

pbs.twimg.com

daha sonra videoya sağ tıklayıp farklı kaydet dedim, bilgisayara aldım.

not: ubuntu altında firefox kullanıyorum.
  • buzkran  (31.07.16 03:39:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.