[]

Soktayim uzgunum: kavga ve mahkeme

2 ay once olan bu olayi yeni ogrendim ve soktayim. Ailemden uzak bir sehirde yasadigimdan dolayi uzulmemem icin benden gizlemis. Hatta esim biliyormus ama o da soylememis bana. 2 ay once trafikte kirmizi isikta beklerken bir sahinle gerginlik yasamis kardesim. Sonra birbirlerine korna calmalar falan bizimki el hareketi yapmis. Sahindekiler kardesimi takip etmis ve gittigi kafenin onunde biri tutmak ve digeri vurmak suretiyle saldirarak cocugu kanlar icinde birakmislar. 3 gun isgormezlik raporu almis karakola sikayet etmisler. Kamera kayitlari var tanik var. Kasimda mahkeme olacakmis. Ben bir taraftan bu cakallarin kardesimi bicaklamadiklarina sukrediyorum ama bir yandan da ayni semtte olduklari icin tekrar bulup birsey yapmalarindan korkuyorum. Sizce boyle birsey olur mu? Bu tip davalarin sonucunda birsey cikmaz diye tahmin ediyorum ama bu eskiyalarin her tarafi sarmasi, gorece nezih dedigimiz semtte yasadigimiz bu olay iyice korkularimi arttirdi. Zaten bana soylememeleri ayri bir konu. Boyle seyler yasayan var mi?




 
davaların sonucunda bir şey çıkar. belki tutuklanmaz denetimli serbestlikten yararlanır, infazı kesilir. yani 5 sene boyunca artık kimseye omuz atıp yan bile bakamaz, velevki bir olaya karıştı devlet o yatırmadığı cezayı ve sonradan karıştığı olaydan alacağı cezayı ekleyip tümünü yatırır. dilerim direk cezalandırılır, diğer türlüsü olursa da ceza üzülmeyin. muma dönüyorlar. (istisnalar dışında)

bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama şikayetini geri çekmesi için yada mahkemede uzatmaması için sıkıştırırlar belki, ötesi olmaz.

nezih semtlerde genelde şahin kullananlar oturmuyor. yada şahini olan adam nezih semtte olmuyor. nezih semtte oturanın da şahini olmuyor.

not:93 model şahinimiz var.

geçmiş olsun.
  • kaybeden adam  (31.07.16 02:02:15 ~ 02:02:59) 
@kaybeden adam gorece nezih derken kastettigim pahali luks bir semt degil daha sakin, isinde gucunde insanlarin oturdugu bir aile semti olmasi. Adamlar ailemle ayni mahalledelermis. Boyle şeylerde karsi taraf sicile islemesin diye anlasmaya falan calisir ama arayan soran da olmamis. Umidim cezasiz kalmamalari yonunde, kendini kontrol edemeyen insanlar bunun bedelini odemeli.


  • curukturpkokusu  (31.07.16 02:18:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.