[]

igrenclesen muzik zevkimden nasil kurtulurum?

baslarda sabahlari ev sporuma eslik etsin, ayiltsin diye actigim pop sarkilari artik ciddi ciddi sever oldugum seyler haline geldi. biraz once elde kumanda bi heves onlara rastgelirim diye muzik kanallarini zaplarken buldum kendimi. durum cok ciddi.

yerli top 5

1- slalom mlalom
2- bangir bangir
3- dan dan
4- yansin geceleeeer
5- okyanus

yabanci top 5

1- let me take a selfie
2- bludfire
3- rinse & repeat
4- bon bon
5- tum rihanna turkuleri

al iste simdi de hande'den yakisti sana mor renk coook cikti; super lan. kulaklarimi mi kestirsem? yardim pls.

 
Chicanos - Maleya

www.youtube.com

Ne zaman dinlesem spor yapasım gelir.
  • dissendium  (30.07.16 23:53:29) 
Amaaan salla hoşuna gidiyosa dinle nolucak. Müzik dinlemek zaten eğlenmek için yaptığımız bi eylem, sen eğleniyosan kime ne :D

ben de mesela memlekete geldim. ilk geldiğim bikaç gün "bu ne saçma dizi ya çevirsenize şunu" kavgasını verdiğim ne kadar kıytırık yaz dizisi varsa hepsini önce işsizlikten sıkılarak, zamanla da oturup seve seve izler oldum. yıllar sonra ilk kez saat 8'de dizim var diye çayımı alıp ekran karşısına geçiyorum şaka gibi. dizi manyağı ev hanımlarına döndüm. insan bi süre kalitesiz şeylere maruz kalınca bünye alışıyor, alıştıkça da sevmeye başlıyor. bi müddet sonra bayar zaten, tekrar özüne dönersin merak etme.
  • ambrosia  (31.07.16 00:08:43) 
Aynisi bana da oldu.
Kismet diyip geciyorum :D telefona filan atmadim allahtan.

  • kuehles blondes  (31.07.16 00:27:11) 
Ben de arabada power fm, radyo virgin dinleye dinleye alıştım. Spotifydan global top 50 dinlemekten ciğerim soldu. Arada metal dinleyip denge kurmaya çalışıyorum.


  • malwethiel  (31.07.16 00:31:05) 
kaliteli müzik dinleyip kendine şok etkisi yaratabilirsin. ya da tamamen farklı müziklere yönel, ilgini başka yöne aktar yani. ermeni müziği mesela çok güzeldir: www.youtube.com rakım nerde?!


  • nathanieltroy  (31.07.16 01:11:43) 
Serdar Ortaç-Gıybet' i de ekle listene :D


  • beyaztenlikiz  (31.07.16 16:43:49) 
Bunları hepimiz dinliyoruz, sadece belli etmiyoruz. :D
(dışarıda 7/24 çalmasından bahsetmiyorum bile.)

  • aydogank  (31.07.16 21:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.