[]

Gearbest ayarinda site

abilerim ablalarim

gecenlerde gearbest'ten alisveris yaptim ucuz diye 3 parca birsey aldim. lakin elime iki parcasi ulasti, onun da biri calismiyor. adamlara mesaj gonderdim vs. derken uzerinden bir hafta gecti dun bana 70$ uzerinden 20$ odeyelim konu kapansin diye teklif atmislar pp'den. insanin sinirleri hopluyor malum, enayi yerine konmak. reddettim. bugun 7$ zararla paramin bir kismini koparabildim.

neyse efendim, bu kaziklanmadan sonra gearbest'e tavir koymak istiyorum, amma velakin baska da site bulamadim guvenilir, paypal kabul eden, ucuz (onemli bir nokta sonucta fiyatlar), icinde elektronik alet, sigara, telefon, saat, pc falan olan.

aliexpress var ama guvenemiyorum, pp odemesi kabul etmiyor malum. ondan size sorayim dedim. varsa boyle site(ler) bir onerseniz ben de nemalansam?


sevgilerimle

 
aliexpress'in neyine güvenemiyorsun anlamadım, bir sitede pp varsa güvenilir mi oluyor? herşeyi geç, güvenilir bulduğun sistemden kazık yemişsin zaten.

ayrıca aliexpress'te bir problem yaşaman halinde ödemeni geri de alabiliyorsun, hatta ürünü teslim almasına rağmen suistimal edenler bile var

aliexpress'ten alışveriş yaptım, ürün geldi güvenilirdir.

geek uygulaması var, alışveriş yapan arkadaşlarım oldu ve tümü de geldi. bildiğim kadarıyla pp kabul ediyor. wish'e ait.
  • azizakin  (30.07.16 20:39:00) 
Dx.com var ama aliexpress'i öneririm. Tam bir tüketici dostu.


  • yirmisantim  (30.07.16 22:14:21) 
Aliexpress'te gumruk sorun cikartiyor mu peki?


  • anne ben geldim ben godot hayirsizin  (31.07.16 05:19:24) 
bir de banggood var ama 1 kez alışveriş yaptım sadece


  • toua tokuchi  (31.07.16 06:04:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.