[]

Nikah için iki elbiseden hangisi?

Ağustosun sonu gibi nikah var gibi duruyor, imzaları atıyoruz. Düğün olmasın, nikah olsun konusunda aileler onay verdi. Ancak kısa elbise fikrim veto yedi. Öyle "aman benim istediğim olsun, o gün en önemli günüm, kimseyi dinlemem" diyen bir insan değilim, ne olacak, uzun elbise giyeriz. Fakat alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum, hele bu gelinlik olacaksa muhtemelen 5 dakika dayanabilirim, bu yüzden online ben bu işi halledeyim, bir elbise kiralayayım dedim. Onu bırak, o kadar yoğunum ki, benim bu işi bu hafta sonu halledip aradan çıkarmam gerekiyor. Sahiden daha fazla vakit ayıramam. Beynim yanıyor.

Şimdi benim fikrim: Şu linkteki elbiseyi kiralayayım, bir tanede duvak takarsak kafaya, bu iş tamam:
www.davetcokelbisemyok.com

Erkek arkadaşım bari şu aşağıdaki link'teki gelinlik gibi olanı kirala diyor. Onun tercihi de bu:
www.davetcokelbisemyok.com

Fark ettiyseniz beyefendinin seçiminin kirası 3,5 bin. 5 bine kadar çıkılabilir gibi duruyor, ailesinin hediyesi olacak. Satın almayacağım bu kesin. Oysaki benim seçimim gayet ekonomik. İkisini de giyerim, sorun yok da, kendi seçtiğimle daha rahat ederim ve o kadar para verilmemiş olur. Sizce benim seçtiğim elbise, duvak gibi aksesuarlarla, iyi bir ayakkabıyla nikahı kurtarır mı? Yoksa erkek arkadaşım haklı mı?

 
ben sizin seçtiğinizi beğendim açıkcası. sizin rahat hissetmeniz daha önemli. aile muhtemelen en iyisi olsun aman kız sonradan gönül koyar falan diye pahalı olsun istemiş olabilir.


  • fosforlu cevriye  (30.07.16 19:03:05) 
ben de senin seçtiğini beğendim.


  • king lizard  (30.07.16 19:06:42) 
üstteki daha iyi, alttaki hem çok açık hem de taşıması zor bir elbise, herkese yakışmaz kolay kolay.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (30.07.16 19:06:44) 
Gelinlik için erkek arkadaşının beğendiği uygun. Senin beğendiğin de güzel ama davetli için uygun.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (30.07.16 19:08:15) 
ustteki kesinlikle! Alttaki de cok hos ama alttaki turkiyede ki gelinligin tanimi kusucaz artik straplezden


  • kassiopeia  (30.07.16 19:10:26) 
bu arada üsttekini bi görün kumaş yüzünden danteller dandik de durabilir. bir değerlendirme fırsatı verin. iade var mı sitede bilemedim. ancak bi görün şuan masa örtüsü gibi durmuyo ama danteller dandikse masa örtüsü gibi durabilir.


  • fosforlu cevriye  (30.07.16 19:17:32) 
Ben de senin seçtiğini daha çok beğendim. Nikahı kurtarmayabilir ama.


  • aychovsky  (30.07.16 19:23:15) 
senin seçtiğin de güzel ama üstüne duvak olmaz, onu seçersen saç aksesuarı falan kullan.


  • pamuk helvalar cebe  (30.07.16 19:32:07) 
seninki hoş bir elbise nikah a basit kaçar.
arkadaşınki de güzel değil .
vücüt bu mankenler gibi zayıf ise çok daha hoş ürünler mevcut.
bu arada gelinliği satın al..yazık kiraya verilen paraya..
  • jamswety  (30.07.16 20:26:23) 
Ben de seninkini beğendim ama 726 dolara satılan elbise 750 lira verilip kiralanmaz. Üzerine de duvak olmaz.


  • Lim5  (30.07.16 20:31:59) 
Bu iki elbiseden çok çok daha harika gelinlikler, elbiseler bulunabileceğine eminim. Ama dediğim gibi, elimizde ne buna uygun kişilik var, ne zaman var. Bizim nikah da böyle olsun, ne yapalım artık.

Elbiselerin gerçek fiyatlarını bilmiyorum ancak satın almayacağım çünkü bu elbiseleri bir daha giyeceğimi sanmam, ve satın alsam da almasam da kullanış olarak aynı şeye denk geliyor; yani bir kere kullanıma para ödeyeceğim. Kiralayınca cisim artışı olmamış olur en azından evde. Bu yüzden yaşasın kiralama.

Düşündük tarttık, birinci elbisede karar kıldık. Çünkü vücudum iyi, sorun yok, ancak benim memeler küçük :( O ağır elbise, straplez, bir de meme eksikliği kombosunda elimizde çok mutsuz bir kadın kalıyor. Bir de eteği uzun, hareket çok kısıtlı benim için. Yani birinci elbiseyi seçtik gitti. Hem beğendiniz de :)

Sitede para iadesi yok. Kiralanan elbiseyi iade ettiğinde başka bir zaman başka bir elbise kiralama hakkı tanıyorlar. 4-6 günlük kiralanıyor, baktık masa örtüsü geldi, iade eder, iki dakika da başka bir elbise ayarlarız. Of, lütfen gelme masa örtüsü.

Duvak olmaz demekle haklısınız, bence de olmaz. Ama ben "bir davete gelmiş de gelin olduğu belli olsun diye saçına duvak kondurmuşlar" görüntüsüne razıyım, sorun yok. Kısa düz bir tülden şöyle bir şey olur diye düşünüyorum: www.davidsbridal.com
Zaten hippi nikahı olacak sanki biraz ya, muntazam bir şey olmayacak, kurtarır.

Duvaklı ya da duvaksız saçım muhtemelen şu olacak: aelida.com Kuaförler yapamazsa erkek arkadaşıma ördürtürüm, balık sırtı örmeye kalkınca çok cool dağınık bir model oluyor. Duvak olmazsa sağına soluna taşlı bir kaç bir şey koyarız olmadı ya ne yapayım artık! Bunları bulana kadar bile yarım saat geçti :( Aradan çıksın diyorduk, bu bildiğin kan, ter, gözyaşı, entrika, aşk isteyen bir şeymiş.

Evet beni tamamladık sayılır. Ayakkabı için haftaya yine yeni sorularımla aranızda olacağım. Damat yelek-gömlek giyip kolları kıvıracakmış, ceketsiz olacak. Bir o da oldursun, kostüm konusunda saçmalarsa yine buraya sorarım saçmalıyoruz mu diye. Kaldı ayakkabı, evet :(
  • shadowcat  (31.07.16 10:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.