[]

antalya'da bar tavsiyesi

3 sene antalya'da yaşadım bilmediğim bi ton bar vardır herhalde. gastropub tarzı da olabilir. bakın mesela Sheffield Pub diye bi yer varmış hiç duymamıştım. kıro yerlere gitmişim hep. Vintage Oldies Pub varmış, onu da bilmiyordum. böyle güzel kokteylli yerler var mı? fark etmez gerçi, güzel barları söyleyin yeter. roadhouse, raven vs oraları biliyorum. böyle aralarda kalmış yerler arıyorum denebilir. kaleiçi olur, lara olur, başka da yerde var mıdır bilmem.




 
Sheffield Pub: Ocak 2016'da açıldı. Açılmadan önce de Kaleiçi ile bağlarım tamamen kopmak üzereydi. Ama bana göre şu an Kaleiçi'nde en iyi, Antalya'da gidilebilecek en iyi yerlerden biri. Müzikler çok güzel. Gerçek Bar&Pub konsepti var. Antalya'da Hoegaarden fıçı satan tek mekan. Gündüzü ayrı güzel akşamı ayrı güzel. Tek başıma gidip barına oturmaktan keyif aldığım tek yer.

Hayyam Pub: 20 yıla yakındır bulunduğu yerde. Çok sote. Rakı var bira var kokteyl yok. Müdavim mekanı.

Public: Eski Lara Yolu'nda bir mekan. Kırk yılın başı önünden geçerken bir bira içmeye otururum. Kokteyller ve sunum güzel. Kalabalık canlı.

Firar Bar: Barınaklar'da sokak arasında bir yer. Eskiden çok güzeldi sahipleri değiştikten sonra nasıl oldu bilmiyorum. Dart oynanıyormuş yeni halinde. Müdavim mekanı.

Khoffner (Fener): Biralarını kendisi üreten bir mekan. Değişik tatlar için gidilebilir. Ama dikkat etmek gerek Eski Lara Yolu'ndaki şubesine para verseler oturmam. Beyaz Dünya'nın oradaki daha güzel, butik bir mekan.

Role Street Hostel&Pub: Karaalioğlu parkı içinde konsolosluklara gelmeden önce hostel olarak çalışıp avlusunda kahve, bira, kokteyl içilen çok güzel bir mekan. Çarşamba, Cuma, Cumartesi canlı müzik var. Only Sextet Jazz Project çalıyordu bir ara. Gündüz birası için de, kahve için de çok güzel bir mekan bence. Müzikler gayet başarılı. Az biliniyor, kesin gidilmeli.

İyi eğlenceler.
  • m3mphis  (30.07.16 15:36:51) 
Mask, dönerciler çarşısından Kaleiçi'ne girince solda, ikinci katta. (bkz: mask ethnic fun)

Koyu Siyah: bar değil. kitap, dergi okumalık, sessiz sakin huzur bulmalık, sohbet etmelik. şişe bira seçenekleri çok. (bkz: koyu siyah)
  • quanche  (30.07.16 16:37:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.