[]

Babaya akıllı telefon

Peder bey 60'lı yaşlarda, tutturdu akıllı telefon diye. max 700-800 TL civarı ne tavsiye edersiniz?

Über süper özellikleri olmasına gerek yok, dayanıklı olsun iki günde bozulup elimizde kalmasın yeter.


 
ikinci el bir iphone olabilir belki? ya da 4s falan. kullanımı kolay, çok kurcalamayınca başına bir iş de gelmiyor.


  • iste o kavunici balik  (29.07.16 22:33:25) 
ben vodafone un kendi markasini alistim sanirim uygundu da fiyati hic bir sey de olmadi henuz


  • kassiopeia  (29.07.16 22:41:30) 
ikinci el almayın, babanız üzülmesin, üzmeyin hakkıdır alın sevindirin,üstüne bide tablet alın, 3zaman 5 zaman sonra allah göstermesin kaybederseniz çok üzülüyorsunuz

biz 85 yaşında dedemize aldık istiyor diye.iyi ki de almışız çok sevinmişti.
  • killerbee  (29.07.16 23:07:11) 
@killerbee, sırf ben de öyle düşündüğümden alayım diyorum zaten yoksa kendisi henüz akıllı olmayan telefonla bile sürekli bir mücadele halinde..


  • mate soul  (29.07.16 23:12:09) 
fiyat aralığında ki samsung olabilir, samsungları ben her ne kadar sevmesem de, şimdi fiyatları yüksek telefonların hepsi güzel oluyorda, orta ve düşük bütçeliler pek iyi olmuyor diğer markalarda, samsungu bu yüzden başarılı buluyorum, orta segmentte ki cihazları da oldukça başarılı.

zaten android olacağı için yazıların fontların büyültümesi falanda tüm androidlerde mevcut, boyur olarak büyük olursa iyi olur ama 6 inç te olmasın tabi.
  • killerbee  (29.07.16 23:18:18) 
xperia m4 aqua. hepsiburadada 800 tl. hem suya toza falan da dayanıklı, sıkıntı yaşamaz. baba için cidden fazla bile, mutlu mesut yaşar gider telefonu ile.


  • bir nick var benden iceri  (30.07.16 00:08:14) 
www.mediamarkt.com.tr

ben şunu almıştım anneme. gayet memnun.
  • karamell  (30.07.16 09:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.