[]

airbnb hesabi olan birisinden stalk icin yardim istiyorum

uzun zamandir ulasmam gereken birisi var ancak kendisi bana cevap vermiyor. durum biraz karisik, isi gucu her seyi birakip ask acisi yasayan ve bir takim seylerden uzaklasmak icin herkesten izini sildiren birisi. onceden bana acilirdi ama simdi onu da yapmiyor. telefonlara cevap vermiyor, whatsappta yazdigim mesajlar okunmuyor. en son gecen haftaya kadar airbnb'de aktif oldugunu boliyorum. issiz oldugu icin kendi odasini kiraya verip kendisi depoda yatip oradan aldigi parayla hayatini idare ettiriyor su ara. couchsurfing'den takip ediyordum en son online oldugu zamani gorup icimi rahatlatmak icin ama orada da son 5 gundur online olmayinca telaslandim. arasam mesaj atsam ters tepecek biliyorum. daha da kotu hissediyor oyle yapinca. yine ayni sebepten cikip evine de gidemiyorum.

iste bu yuzden airbnb hesabi olan birisinden kendisiyle sanki kiralik oda ariyormus gibi iletisime gecmesini istiyorum. kendim fake bir hespa acip iletisime gecsem, hesapta daha onceden hic hareketlilik, referans vs olmadigi icin yine gormezden gekip cevap vermeyecek ve ben amacima yine ulasamayacagim.

zahmet olmazsa birisi bi iletisime gecse de cevap verdiginde en azindan hayatta oldugunu bilsem? belki ben sacma sapan abartiyorum ama gercekten cok endiseliyim. intihari dusunmus, ben konusunca biraz toparlamis birisi. muhtemel durumlardan bir digeri ise yine her seyi birakip onu terk eden kizin pesine malezyaya gitmis olmasi. bunu bilsem o bile rahatlatacak.

 
hocam benim çok aktif bir hesabım yok, tek review'um var, ama isterseniz yardımcı olayım. ya da aklınızda bulunsun, daha aktif bir hesap bulamazsanız falan benden deneyelim.


  • man of constant sorrow  (29.07.16 22:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.