[]

Beşiktaş mekan önerisi

Yarın yaklaşık 3-4 saat arkadaşımı beklerken tek başıma beşiktaş'da olacağım.bşaka bir şehirden geliyorum . Daha önce hiç beşiktaş'a gitmedim. Mutlaka gör dediğiniz yerler, mutlaka yemeğini ye dediğiniz mekanlar, mutlaka hatıra fotoğrafı çektir dediğiniz yerler için öneri bekliyorum.

Bir arkadaşım kahvaltıcları meşhur mutlaka kahvaltı yap demişti mesela.


 
bence o arkadaşına inanma, ben o kahvaltıcılardan birinde çalışıyorum, hiç temiz değil sakın yeme.

beşiktaş öyle bir yer değil ki, küçük bir çarşısı var gel gez bakın, ıhlamurdere ye inip yürü falan, güvendiğin hep yediğin yerler de vardır. onlardan ye. ille de kahvaltı edicem diyosan bana yaz sana temiz yedireyim.
  • narudocko  (29.07.16 19:47:53) 
Kahvaltıcilar sokağinda temiz ve güzel tek mekan var o da otlangaç. Sokaģin sonundaki mekan. Bir chef olarak tavsiye ederim. Carsida okkali kahve var. Orada kesinlikle menengic kahvesi ile tiremusu yap. Yiyebilecegin en iyi tiramisu buradadir.

Karakoy ayı da birani ic. Aksam cok guzel olur orasi. Besiktastan sahil boyu yuruyerek gidersen cok da hos olur. Ortakoy de kumpir var. Ama arap isgalinden rahat edersen.

Oglen akaretlerde beerholl var. Orada on numara burger ve bira yapabilirsin. Ortami da coohhh hojjjdur :))

Su an aklima bunlar geldi :)
  • gece kelebegi  (29.07.16 19:55:06) 
beşiktaşın pek bi numarası yok. kızları güzel. okkalı dediklere yere git sıkış tepiş bağıra bağıra konuşan insanların arasında bi sinirlerini boz. sora sütiş var migros tarafında kalıyor. oraya geçip biraz takıl. çaya 4 lira verilir mi lan deyip bana küfret sonra:)


  • klar  (29.07.16 20:35:44) 
4 liralik cayin ve kalabaligin derdini yapacaksan gelme tabi. Ve sikayet edenlerde koyune donsun bir zahmet adsdadjkksdd


  • gece kelebegi  (29.07.16 21:14:10) 
siz biraz sakin sakin oturup konuşsanız da ben de kızlarına yandımının beşiktaşında menengiç gayfemi içebilmeye devam etsem olmaz mı gicikilibiyi? aklsdjalks


  • klar  (29.07.16 21:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.