[]

Ayıp olur mu olmaz mı?

Birkaç sene oturduğum evden geçen sene hem anlaşmazlık hem de askerlik durumu nedeniyle ayrıldım. Eve gelirken iki kanepe, bir de yatak ve bolca tabak çanak vs. getirmiştim. Yaklaşık altı ay önce başka bir eve yerleştim, aramın iyi olduğu arkadaşa durumu anlattım tabağı çanağı, bulaşık halindeki tencereyi bile aldım şu anki evime getirdim.

Şimdi tekrar taşınacağım ve taşınacağım evde eşya olmadığı için salona en azından şu iki çekyatı atayım diyorum ama bi yandan da artık utanıyorum. Üzerinden çok vakit geçti ve eve bir kez girip büyük eşyalar hariç bana ait ne varsa almıştım. He kanepeler hala bana ait sonuçta ama bilemiyorum.

Siz olsanız ne yapardınız? Pek içimden gelmiyor açıkçası ihtiyacım olduğu halde o eşyaları almak.

 
üzerinden bir sürü zaman geçmiş, salla gitsin.


  • Apocalypse  (29.07.16 16:16:48) 
Konuş üstad. Kanepeyi alsam ayıp olur mu de ? 2 kanepeyi götüne sokacak değil ya.
1 tanesini alırsın 2 nizinde işi görülmüş olur.

  • Hayalperest Vişne  (29.07.16 16:18:42) 
Kendi eşyalarınmış, al hepsini. Aksi halde senin eşyalarına çökmüş olacaklar.


  • lcha  (29.07.16 16:20:36) 
Madem bu kadar ince düşüncelisin, birini al.


  • teknikekip  (29.07.16 16:21:40) 
kibarca söyle. bırakıcaktım ama ihtiyaç duydum, şimdi de masraf edecek durumum yok de. siz bi tane ayarlayınca alsam olur mu, zora sokar mıyım de. ya da ayak yap birini alıyım diye. onlar da belki "olur mu abi! zaten senin al götür" falan yaparlar. o da olmadı verin lan kanapemi de.vermezlerse de adam tut dövdürt. insanlık para mara etmiyo bu devirde. dengesiz ol, ağzına geleni söyle, insanlara köpek gibi davran. bak nasıl el üstünde tutuluyosun.


  • cosmicgadin  (29.07.16 19:52:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.