[]

söğütlüçeşme'den beylikdüzü'ne

yarın sabah 11'de direkt metrobüs var mı? yoksa aktarma mı yapmam gerekecek zincirlikuyu'dan? malum ulaşım ücretsiz diye bi yığılma oluyor. oturarak gitsem hiç fena olmaz.




 
Söğütlücesme'den avcılara kadar sefer var, beylikduzu'ne yok. Aktarma mecburi gibi.


  • fraise  (29.07.16 13:39:26) 
34as ye binerseniz direkt gidebilirsiniz.


  • interview with the vampire  (29.07.16 13:40:27) 
As direkt beylikduzu'ne gitmiyor, son duraği avcılar.


  • fraise  (29.07.16 13:42:05) 
allah allah. doğrudur olabilir. neyse avcılardan değiştirirsiniz o zaman zincirlikuyu yerine


  • interview with the vampire  (29.07.16 13:43:28) 
avcılar'dan değiştirmek iyi yine ya. teşekkür ederim.


  • rajaz  (29.07.16 13:50:53) 
34 AS adı üstünde avcılar - söğütlüçeşme. binin, avcılar'dan çok rahat aktarma yapabilirsiniz, aşırı kalabalık olmuyor, olsa da topu topu 6-7 durak filan galiba.


  • evde liyakat kalmamis  (29.07.16 13:51:16) 
34g var direk giden.geceleri oluyor. ARada bazen sabah öğlen de geliyor, neye göre geliyor bilmiyorum.

Sabah saatlerinde 34z sık geliyor. Fazla beklememek adına gelen neyse ona binilebilir. Sonuçta bir aktarma yapılacak. Zincirlikuyu, cevizlibağ ya da avcılar.

EN ideali cevlzlibağda aktarma eğer 34a ile yani son durağı c.bağsa. Daha az insan olur o saatte. Avcılarda da fena olmaz. Zİncirlikuyu hep aynı malum.
  • Cursed Chico  (29.07.16 15:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.