[]

Gecmeyen lanet bogaz ağrısı vol.2

Boğaz enfeksiyonum yilan hikayesine döndü ve ben hala agridan geceleri uyuyamouor ne yiyebiliyor ne de icebiliyorum.
Durumu kisaca ozetliyim. Bogazimdaki hafif agri, kizariklik ve vücudumdaki kirginlik ve ateşten dolayi aile hekimim klamoks 1000mg × 2, nurofen x 3, ve kloroben gargara verdi. 2 günün sonunda kirginlik ve ateş sona erdi ancak bogaz ağrım daha siddetlendi, dayanilmaz hale geldi. Dün kbb uzmanina gittim.bogazimda apse oldugunu ve penisilin kullanmam gerektigini soyleyerek yaninda bogaz fis fisi, kas agrisi icin diclomec verdi.Cliacil denilen oral penisilini dun 3 defa içtim ancak icerken, yutarken canim cikti. Hem bu ilactan hemde biraz icime sinmemesinden dolayı farkli bi kbb uzmanina gittim bugün. O ise bana bogazda apse olmadigini bi onceki doktorun recetesini kullanmamam gerektigini soylerek su ilaçları verdi.Unacefin 1mg igne (antibiyotik), iki ayri agri kesici ve bogaz gargarasi verdi.

Ben bu işten bişey anlamadim. Boğazı iyi edemeden yitip gidecegim galiba..
Konu hakkinda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Düzeltme: bugün kan testi yaptirdim kanda herhangi sikinti yokmus. Enfeksiyon.

 
Ben 1 bucuk aydır boğazıml sıkıntı yasıyorum. Once augmentin, sonra penos, en son da azitro içtim üçü de farklı grup antibiyotik. Hala tam iyileştiğimi düşünmüyorum meden oldupunu da anlamadım, böyle bir virüs mü dolaşıyor diye düşünmeden edemedim simdi sizinkini de okuyunca.


  • swalloww  (29.07.16 13:07:36) 
git güvendiğin bir aktardan propolis al saf halde,böyle topak halde olur,deep freeze de beklet 2 saat sonra kır kırabildiğin kadar,%40-50 alkollü bir içkide çöz (viski,vodka,kanyak) 2 gün beklet oda sıcaklığında saat başı çalkala (ağzı çok sıkı kapalı şekilde) sonra sabah öğle akşam yarım çay bardağı götür..bişiciğin kalmaz.


  • skyonlife  (29.07.16 14:12:24) 
soğumuş adaçayı ile gargara yapın. ben faranjitimi bununla geçiriyorum


  • aslmtn  (29.07.16 14:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.