[]

Ofiste kahvaltı önerileri

Eminim benzer sorular sorulmuştur ama yine de soruyorum.

Her sabah simit yemekten karnımda bi halka oluşacak diye korkuyorum. :( Simit yemesem poğaça ya da sandviç yiyorum hep ekmek hep karbonhidrat. Cornflakes'ten falan da içim kıyılıyo sıkılıyorum. Ne yesem sabahları alternatif önerileriniz var mı?
Cinsiyet: Kadın (neden belirttim çünkü metabolizmam yavaş, kilo alırım diye korkuyorum)

 
haşlanmış yumurta ye.


  • cekilmis gayfe  (29.07.16 10:11:34) 
Meyveli yogurtlar alternatif olabilir hem metabolizmayi zorlamaz yardimci bile olur. Evden hazirlayip goturme imkaniniz varsa smoothie ve yaninda kuruyemisler tok da tutar.


  • chipie  (29.07.16 10:28:39) 
Yumurta, peynir, zeytin, yeşillik.


  • arnold schwarzeneger  (29.07.16 10:33:10) 
Evden getir. Hatta akşamdan hazırla. Peynir zeytin domates biber salatalık, tam buğday ekmeği.


  • mandalina kokusu  (29.07.16 10:52:53) 
dolap falan var mı? uno nun tam tahıllı ekmeklerinden aldım ben, bir paket çeçil peyniri ve kutudaki minik domateslerden. 2 günde bir ya sabah, ya akşama doğru bunlarla piknik yapıyorum. :) değişiklik oluyor.


  • piremses  (29.07.16 11:08:40) 
yumurta ofisi kokutur ona dikkat etmek lazim.
bir de arada degisiklik olsun diye soyle bir sey yapabilirsin, peynir zeytin yersin bazi gunler, bazi gunler musli falan bir de haftada bir iki haftada bir borek yapip buzluga at, geceden cikar bir iki dilim, sabah isit ye, cesit olur.

  • kassiopeia  (29.07.16 11:14:18) 
Yoğurdun içine yulaf, keten tohunu, chia falan ekle. Üstüne kuruyemiş meyve gibi şeyler koyarsın. Ben gerçi bunu ara öğün gibi tüketiyorum beni doyurmaz kahvaltıda. Bulunduğunuz yerde tahıllı ekmekten sandviçler vardır belki? Starbucks gibi kahve zincirlerinde oluyordu.


  • jazzabel  (29.07.16 11:37:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.