[]

Oynuyor mu korkuyor mu?

Yaklaşık 10 aylık bir dişi kedim var. Normalde ikimiz de sakin canlılarız; sırnaşıyorsa severim yoksa kendi halimizde takılırız. Kedi delirmesi geçirdiği çok nadir olurdu ama bu aralar sıklaştı. Kendi kendine pusuya yatıp odadan odaya koşmalar, ben normal yürürken benden aşırı korkup saklanmalar.. Ele ayağa saldırmalar hiç yoktu mesela yeni başladı. Başta sakinleştirmeye çalışıyordum ama bugün karşılıklı birbirimizi kovalamanın çok eğlenceli olduğunu fark ettim :D Ama acaba o da eğleniyor mu yoksa korkuyor mu benden? Nasıl anlarım? Baya korkuyormuş gibi görünüyor çünkü dehşet içinde kaçıp yatağın altına falan giriyor ama ben bırakınca da o beni kovalamaya başlıyor. Korksa niye kovalasın beni, bi de guruldama veya tıslama yok.




 
tüylerini kabartıyor mu siz kovalamaç oynarken, göz bebekleri büyüyor mu mesela? kuyruk sabit ve hafif havada mı yoksa aşağıda ve sallanıyor mu? kulaklar yatık mı? kovalamacadan sonra dokununca nasıl tepki veriyor? bunlardan hiç bahsetmemişsin :)

edit: ayrıca bence de oynuyor, gerçekten korksa tuhaf sesler çıkarır, tıslar, sıkıştırınca agresifleşir.
  • evde liyakat kalmamis  (28.07.16 17:24:55 ~ 17:34:42) 
bi erkek bulman lazım gibi duruyor :D


  • jeanjack  (28.07.16 17:25:07) 
o korkar mı yav. oynuyor bence. şimdiye kadar çıldırmamış olması garip, ergen birey sonuçta. ama yaptıklarından hoşlanmıyorsan kısa süre başka odaya kapat sonra barışın :') ya da biz çok hışırdayan şeyler veriyoruz, fiş, şeker kabı falan onlarla oynarken bize saldırmayı unutuyor.


  • freya  (28.07.16 17:28:27) 
Ben de kedimle koridorda futbol oynuyorum güzel zıplayan küçük bir top buldum. Korkmuyorlar bence :)


  • jazzabel  (28.07.16 17:32:24) 
Tüylerini kabartmıyor ama gözbebekleri büyüyor ve gerçekten korkuyormuş gibi bakıyor. Kuyruğa ve kulaklara dikkat etmedim. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi takılıyor:)
Kısırlaştırılmış olduğu için azgınlık dönemi ya hiç olmaz ya çok hafif geçer demişlerdi. Bi de daha yavru değil mi:)
Oyuncaklarla da arası yoktu pek, bu aralar kağıt topla falan oynamaya başladı. Rahatsız değilim ben ya, hatta bu halini daha çok seviyorum da korkuyorsa diye korktum sadece:)
  • mezzosprite  (28.07.16 17:37:29) 
aynı şeyi bizde erkek kedimle yapıyoruz ben kovalıyorum o kaçıyor sonra ben kaçıyorum o kavalıyor, tüylerinide kabartıyor bizimkisi hoşuna gitmese anlarsın zaten takılmana bak.


  • yue  (28.07.16 17:45:56) 
oynuyor.


  • kaybeden adam  (29.07.16 02:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.