[]

karbonhidrat yemeden

ne kadar yaşanır sizce ?
düzenli olarak spora gidiyorum, biraz fazla yağım var onları eritmek istiyorum o yüzden yememeye gayret ediyorum ama arada canım çok lahmacun, dürüm falan çekiyor. napcaz :)



 
karbonhidrat vücudun en önemli enerji kaynaklarından biri. enerji yakmak için enerji alman lazım düz mantık olarak anlatırsak.

ancak karbo var karbo var. kepekli pirinç tarzı kaliteli karboları alırsan (abartmamak şartıyla, her vücudun gereksinimi farklı, bunu aşarsan kilo alırsın) sporla beraber verirsin kiloları
  • dannyb  (28.07.16 14:52:19) 
Ben neredeyse hep öyle yaşıyorum günde 2 antrenmanla.

(bkz: ketojenik diyet)
  • arnold schwarzeneger  (28.07.16 14:59:27) 
Karb (ve abur cubur) yemeyi bıraktım; son 4 ayda 13 kg verdim. Başka hiçbir şeyi kesmedim. Herkesten fazla et, süt, yumurta, salata, çorba yedim. Kızartma, yağlı yemekler ve alkolde bile (abartmamak şartıyla) normal miktarlarımı değiştirmedim. Zaman olmadığından hiç spor yapamadım. (daha temizi sıkılaşarak kilo vermek tabii)

Ciddi yaparsan istediğini elde eder sonra biraz yemeye başlarsın. Sadece şunu unutma: "azalttım, sadece bir kaşık tadına baktım" vs demeyeceksin. Sıfır, sıfırdır. Benim istisnam sabahları 1 dilim ekmekti. Onun dışında cidden sıfırladım, hiçbir "azcık yesen" önerisine taviz vermedim. Sıfır pilav, sıfır unlu mamul, sıfır tatlı.
  • 507  (28.07.16 15:26:12 ~ 15:31:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.