[]

Kredi Kartımdan benden habersiz harcama yapılmış

Herkese selam,
Dün akşam garanti kredi kartımdan benden habersiz 630 usd harcama yapılmış WAL-MART.COM üzerinden. Anladığım kadarıyla birisi kredi kartı bilgilerimi çalmış. Bu harcamayla ilgili sms gelir gelmez kredi kartımı iptal ettirdim ve bu sabah da garantiye gidip kredi kartı harcama itirazi dilekçesi doldurdum. Ancak görevli kişi 40-60 günde falan paranız geri yatar dedi.
- Param kesin geri yatar mı ?
- Param 1-2 ay sonra yatacaksa ben bu borcu ödemek zorundamıyım ? 2200 tl falan yapıyor az para değil.
- Süreci hızlandırmak için yapabileceğim bir şey var mı ?
- Daha önce başına gelen arkadaşlar özellikle cevap verirseniz çok sevinirim kesin yatıyor mu bu para ?
Teşekkürler herkese şimdiden.

 
isbank'da basima geldi benzer, geri yatar paraniz.

zaten refundu veren de VISA-MASTERCARD oluyor, banka olmuyor yanilmiyorsam. Odemek zorunda da kalmiyorsunuz.
  • lanc  (28.07.16 13:25:02) 
yapi kredi mi? son zamanlarda yapı kredinin çok kartı çalındı.

benim kartımla oyun alınmış, yapı kredideki çağrı merkezi çalışanı beni suçlar gibi konuşup dilekçe yaz filan deyince doğrudan amerikan oyun firmasını aradım. 15 günden az olduğu için ürünleri geri alıp paramı verdiler. yoksa dilekçe vs vs yıllarca bekleyecektim.
  • medievalman  (28.07.16 13:28:13) 
@medievalman yok garanti dostum.


  • nuevo  (28.07.16 13:29:51) 
@rasputinufuk evet dostum kredi kartım miles and smiles ın amex i idi. Abi umarım çözülür ikimizin sorunu da en kısa zamana.
Sen de dilekçe mi verdin sadece ? Başka bişey yapmama gerek yok di mi ? Sana dilekçeniz işleme alındı vs ile ilgili sms geldi mi ?

  • nuevo  (28.07.16 13:36:52) 
bankaya yaptığınız itirazla yetinmeyin, aynı zamanda savcılığa da başvurun ki biraz daha ciddiye alsınlar. savcılık yazı yazar çünkü bankaya. geçmiş olsun


  • Improbable  (28.07.16 14:26:20) 
Bugün parayı iade ettiler. 8 günde çözüldü bu iş. Beklediğimden hızlı oldu. Herkese teşekkürler.


  • nuevo  (05.08.16 12:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.