[]

bu sorgulamalardan ne anlamalıyım? (araç)

i.hizliresim.com




 
kayıtlara geçen 1 kazası var. ancak bedel görünmüyor. muhtemelen cebinden yaptırmıştır ufak bir şeyse kazasızlık indirimini kaybetmemek için. bunun dışında son muayene tarihi görünüyor zaten. eylül 2017'ye kadar vizeye girmesine gerek yok.

bu kaza ciddi bir kaza da olabilir. güvenilir bir ekspertiz raporu yaptırmanı öneririm.
  • himmet dayi  (28.07.16 10:43:01) 
@himmet dayı

cebinden ödediyse sigorta kayıtlarına nasıl geçti? zaten kayıtlara geçmesin diye cebinden ödeyip sigortaya haber vermiş olamaz herhalde

şu anlama geliyor bu kayıt, kasko veya zorunlu mali sigorta dahilinde bir kazaya karışmış ancak plakasını yazıp sorgulattığın araçta hasar oluşmamış. büyük ihtimalle kusurlu bulunmuş ve karşı tarafın masrafları sigortasından karşılanmış.
  • jeanjack  (28.07.16 10:48:09) 
@jeanjack

kaza testip tutanağı ile tespit edilmiştir. benim söylemeye çalıştığım sigorta şirketinden gizli bir şekilde yapıldığı değil. kaza olmuştur. tutanak tutulmuştur. karşı tarafın masraflarını senin sigortan öder. kendi masrafını da kendi cebinden ödersin. böylece tramer'e bedel işlemez.

benim aracımda da benzer şekilde iki kaza kaydı görünüyor. bedel yok. ancak arabam bildiğin sağ önden içeri göçmüş. çamurluk falan değişmiş.
  • himmet dayi  (28.07.16 10:58:54 ~ 11:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.