[]

Buzdolabı tavsiyesi

1500 tlye kadar bir şey arıyorum. Uygun buzdolabı nereden bulurum?
Buzdolabı konusunda en güvenebileceğim bosch ve siemens midir?



 
low frost siemens tavsiye ederim, biraz araştırın ve mutlaka A+++ sınıfında olsun. Yıllar içinde kendi parasını çıkarıyor.


  • arph  (27.07.16 21:01:36) 
@arph A+++ olanlar 1500ü baya geçiyor hocam.


  • six packsiz  (27.07.16 21:08:30) 
Ben arcelik kullaniyorum cok memnunum


  • kassiopeia  (27.07.16 21:38:39) 
urun.n11.com

1,5 senedir kullanıyorum. bosch ve siemens ile aynı fabrikada üretiliyor hatta aynı model. sadece ufak tefek aksesuarları değişiktir. kataloga bakarsanız göreceksiniz.

low frost
a++

n11'deki indirim ve puan kampanyalarıyla da birleştirirseniz daha ucuza getirirsiniz. ben 1,5 sene önce 1200 tlye almıştım.

edit: bahsettiğim modelin siemens markalısı :)

www.siemens-home.com.tr

bu da bosch markalısı

www.bosch-home.com.tr
  • mr.goodcat  (27.07.16 21:50:42 ~ 21:54:59) 
@mr.goodcat aklıma yattı bu :)


  • six packsiz  (27.07.16 23:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.