[]

Çıkartılan memurların yerine alınacak memurlar ?

Malum darbe olaylarından dolayı binlerce memur işten çıkarıldı. Buraya alınacak yeni personel son kpss puanına göre mi alınacak yine? Şunun için soruyorum açık çok fazla. Belki kpssye katılan herkesi alsalar bile yetmeyecek. Kpss dışında cv ile falan başvuru yapılabilecek mi? Yada bu şekilde alan kurumlar var mı?




 
daha işten çıkarılmadı memurlar, sadece açığa alındı. o yüzden henüz yerlerine birilerini almazlar..


  • nrmnm  (27.07.16 19:19:05) 
devlet sosyal politika gereği bütçesi dahilinde memur alır, ama şu dikkatle okunsun ZORUNDA değildir.


  • anonymice  (27.07.16 19:19:12) 
kpssye katılan herkesi alsalar bile yetmeyecek..

yuh arkadaş sadece İİBFden 500 bin kişi mi ne giriyor o sınava nereye yetmeyecek tüm galaksiye mi alıyoruz memuru?
alacakları öğretmen, polis, belki 3-5 bin kişi daha maliyeye filan olabilir onun dışında devletin fazla fazla yüzbin tane memuru rahat vardır. daha çıkardıkları değil görevden uzaklaştırdıları bile 50 bin kişi etmedi. her dairede sadece maaş alıp hiç iş yapmayan kaç adam var bir fikrin var mı? milli sporcuların hepsi kamu çalışanı 1 gün mesaileri yok.

hali hazırda da var KPSSsiz memur alımı güneydoğudaki kentsel dönüşüm için çevre şehircilik bakanlığı alıyor mesela, şırnakta sözleşmeli çalışacak mimarsan başvurabilirsin.
  • niye ama  (27.07.16 19:27:42) 
Milletin gözünde çok kişi çıktı herkesi alacaklar gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil,

mesela öğretmen atamaları için geçen yıl atama izni çıktığı halde ve ihtiyaç olduğu verilen izinden 10 bin eksik atama yaptılar, bu yıl Ağustosta atama yapmayacağız da deseler 10 bin oradan 10 bin de kendi içinden jer türlü 20 bin atama gelecekti ve açığı azaltmak için şubatta onun da iki katı kadar atama bekleniyordu , (takip edenler bilir son 5 yıldır şubatta atama yok diyip atama yaparlar) neyse bir de bunların üzerine attıkları öğretmenler çıktı 20bin kadar.


Şimdi cb bile çıktı diyor ki 20bin atama yapacağız, ee zaten yapılacaktı bu 20 bin, atılanlar yerine öyle ben çok birşey koyacaklsrını sanmıyorum yoksa ağızlarosmam şuan em az 40-50 bin atama çıkıyor olması gerekirdi
  • öteki ben  (27.07.16 19:47:30) 
kpsssiz alım da yapacaklar bazı alanlarda bence.
ayrıca kpssye milyonlar girdi, her açığa aldıklarının yerine birini alsalar bile 50bin açık var altı üstü. gayet yeter kpss, zaten adamlar normalde sadece kpssyle aldıkları kişileri bile, kpss+ mülakatla alacaklar.
bu arada normalde bütçede belirlenenin üzerine çıkacaklar bence de, ohal kapsamında khkyla çözülüyor bütçe konusu, sıkıntı olmaz.
  • red g  (27.07.16 20:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.