[]

amerika trenle gezilir mi

chicago-los angeles arasi
yoksa illa araba mi lazim?



 
Route 66 der gavurlar buna 2000 mil.trenle ayip olur.


  • duptıs  (27.07.16 11:54:32) 
Amtrak.com adresinden trenlere bakabilirsin.
Trenle en kısa yolculuk 43 saat sürüyor ve 170 USD fiyat veriyor.
Uçaktan pahalı muhtemelen.

O yolda arabayla görecek pek bir şey de yok.
Uçakla LA'ya gidip oralarda gezinmek daha mantıklı.
  • cakabo  (27.07.16 11:56:47) 
valla gitmişliğim yok ama benim bildiğim muricanların trenle ve otobüsle pek işi yoktur, havayolu ve kişisel araç çok yaygındır. trenlere çok pahalı diyolar bi de zaten. tır sevgimden dolayı biliyorum, bu heriflerin yolları ve yollardaki işte motelleri tesisleri falan çok hoş. hem araba hem benzin sudan ucuz zaten, ben olsam araba kiralayıp giderdim, tabii vakit bolsa. nasıl keyifli olur var ya piii.


  • der meister  (27.07.16 11:56:56) 
tren çok pahalı. yukarda verilen amtrak sitesinden bakabilirsin.

araba iyidir abd'de gezmek için. kafana uyan arkadaşın varsa yol boyunca eğlenirsiniz, görülebilecek pek çok şey var o yol üzerinde.
  • fakyoras  (27.07.16 12:17:22 ~ 12:18:08) 
Uçak candır, gerisinde sürünürsün


  • tss  (27.07.16 15:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.