[]

Kpssde sıfirdan matematik öğrenerek 10 net yapabilir miyim

Kpssde aldığim tüm puanı matematik olmadan alıyorum.en son kpssde 2 soru yapmıştım bi tanesi doğru çıktı 0.75 netle kapatmıştır o sınavı.

Eğer ki matematikten bi on soru yapabilirsem bu benim için çok buyuk bir şey olacak, ama liseden beri anlamıyorum matematiği. Hic bilmeyen birinin on net yapabilme ihtimali nedir ? Ne onerirsiniz bana, teşekkürler.


 
antrenmanlarla matematik serisini al,otur tek tek çöz.
yatırım tavsiyesidir.

  • rakicandir  (26.07.16 22:29:51 ~ 22:30:00) 
FEM'in ilk adım kitaplarından alabilirsin. Matematik öyle bir şey ki 10 soru yapabilen adamın 11. soruyu yapamaması için bir neden yok. Yeterince soru çözersen geçersin bile. Rasyonel sayılar, üslü sayılar, köklü sayılar, oran-orantı, denklem çözme gibi kolay konuları öğren. Aynı konuları defalarca tekrar et. Bir sürü soru çöz. Güzel soruları deftere yaz, birkaç kere daha çöz. En önemli şey tekrar ve hataları hemen düzeltmek.


  • dissendium  (26.07.16 22:31:51) 
20 bile yaparsın. Ben sıfırdan öğrenip 1 yılda 20 yapmıştım. Zaman yetse daha yapabileceğim sorular vardı.


  • desek ki hayat guzel  (26.07.16 22:39:15) 
önceki senelerde yapardınız da bu sene baya bir saçmaydı. umarım öyle gitmez. gerçi belki kpss de kalkar:)


  • red g  (26.07.16 22:45:03) 
Ilkokul okuduysan 10 net yaparsin. Baska bir seye gerek yok.


  • sckxyss  (26.07.16 22:47:03) 
netten behzat rasuli dinle. kitabını da sipariş ederseniz çok verimli çalışırsınız. ygs lys için analtıyor ama konular aynı bir inceleyin derim

ben de matematiğim kötü sanırdım taaaki behzat hocayı tanıyana kadar
  • ruh i tibbiye  (26.07.16 22:51:39) 
10 soru ne abi. iki ayını ayır 30a zorlarsın.


  • elorelia  (26.07.16 23:39:33) 
antremanlarla matematikleri eksiksiz bitir , kesin 15 net yaparsın.
@elorelia 2 ayda Full çekmenin yöntemini söyle de boşa dersanelere para bayılmayalım değil mi?

  • Erensq06  (27.07.16 11:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.