[]

kadin duyurucularin sorulari

daha fazla mi cevaplaniyor? gonul iliskisi soz konusuyken ozellikle?

p.s: bayansi lezbiyenim.


 
Oyle oluyor bence. Erkek dertleri dikkat cekmiyor.


  • allah yazdiysa bozsun  (26.07.16 21:58:04) 
hele ki seksli veya gönül işli kadın kullanıcı sorusuysa ip gibi dizilen bi sürü cvap görebilrisin. bunun muhtemelen 2 ndeni var:

- kadınlar örneğin teknik kategorisinde hemen hiç aktif değil (hangi ekran kartını alayım, kış lastiği öneriniz vs). gönül işlerinde daha çok hareket var, kadınlar da orada daha aktif olduğundan olabilir. yani sadece kadın oldukları için değildir belki. buna %70 ihtimal veriyorum.

- sadece kadın olduklkarı için, buna da %25 atarım.

- %5 de benim önyargılı cinsiyetçi falan olmam.
  • celeron 300a  (26.07.16 22:00:00 ~ 22:00:50) 
Celeron'un %70 ihtimal verdigi duruma katiliyorum. En buyuk etken bu bence de. Buna ek olarak bir de gonul islerinin genel olarak cok fazla cevap almasi olayi da var.


  • yuzır  (26.07.16 22:06:06) 
@sour,

ayni tip sorunun cinsiyet belirtilmis hallerini ele alalim:

-kiz/erkek arkadasimdan ayrildim ne yapmaliyim?

2.'si daha cok ilgi cekiyor gibi. cogumuz gizli meric olabilir miyiz?
  • ateistanbul  (26.07.16 22:07:13) 
valla burda kadın "yardım istediği" için biraz da damsel in distress olayı var. duyuru dışında da genel olarak düşünebilirsin. kadın arabanın kaputunu açsa daha kaldırmadan 5 kişi toplanır, erkek arabayı iterken yardım istese sallamayacak insanlar var falan.

hadi araba örneğini "kadının teknik birikiminin daha az olması beklenir" diye kötü sayayım, sokakta yol-saat-ateş falan sorarak da denenebilir. aklıma daha iyisi gelmiyor şu an.
  • celeron 300a  (26.07.16 22:10:56 ~ 22:12:33) 
@celeron 300a'nın ilk maddesine katılıyorum ama kadınlara yardım konusunda daha bir heyecan içinde oldunduğunu gözlemledim ben de. tabii kadından kadına değişiyor bu da.

yani görüyorum

duyurudan bu ya da benzer şekilde kendilerine yürünmesine izin vermeyeceği algısı olan ya da belli olan, ne bileyim evli vs. olanlara yönelik bu hareket daha düşük fakat aksi durumdakilere ve/veya durumdu olduğunu düşündüğü kişilere ise koşuyorlar.

diyerek arttırıyorum.
  • nawar  (26.07.16 22:16:14) 
@celeron, ikinci cevabindan yola cikarak ilkindeki %25'e biraz daha yuklu girilebilir gibi.


  • ateistanbul  (26.07.16 22:21:22) 
@i ve been mistreated ne de güzel yaklaşım. Erkekler çok mantıklı çok akıllı evet, kadınların da tek derdi sevgilileri erkekler filan. Tebrikler.


  • şubatsonrası  (26.07.16 22:25:07) 
@şubatsonrası

Bunu sadece burada gönül işlerine yazan insanlar özelinde söyledim. Dışarıda ya da gönül işleri haricinde çok muhteşem kadınlar olduğuna eminim. Çok mal erkeklerin gönül işlerine birbirinden saçma sorular sormuş olduğuna da eminim, hatta şahidim. Ama benim edindiğim genel izlenim yukarıda anlattığım şekilde. Fırsat olsa da baştan sona bütün gönül işleri duyurularını incelesek, mantık yürütsek. Hatalı çıkmış olmayı da çok isterim hatta.
  • i ve been mistreated  (26.07.16 22:33:24) 
gözüme hiç batmamıştı ama, kadınlarınki daha tumturaklı dramatik oluyo, ondan cezbediyo olabilir, ama bu sadece bir ihtimal.


  • dafaisss  (27.07.16 01:12:53) 
Haliyle.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.16 09:24:09) 
E tabii ki. Hoşumuza gidiyor. "aaa cinsel hayatı varmış" falan diyoruz.

Bir de bu platformda biraz daha güvende hissediyorlar sanırım. Yani başka yerde sorsalar 50 kişi yürüyecekse burada 5 kişi yürüyordur. Rahatsız eden azdır yani. Bu yüzden burada soruyorlar ve cevap da alıyorlar.
  • yirmisantim  (27.07.16 10:08:02) 
Cinsiyete gore degil de soru turune gore incelemek lazim bence. Kadinlar olduklari icin mi sorulari cok cevaplaniyor yoksa kadinlar daha cok cevap alacak soru turunden daha cok mu soru soruyorlar, buna bakmak lazim. Kadin sorulari gercekten daha cok cevaplaniyor mu bilmiyorum. Cok cevap almis sorularin konusuna ve ayrica cinsiyetlerine gore inceleyip neyle korelasyon kuruluyor ona bakmak lazim bir sey soylemek icin.


  • stavro  (27.07.16 11:08:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.