[]

Duygu durumunuzu değiştiren şarkılar?

Var mı?
Teoman - İstanbul'da sonbahar gibi.



 
  • nice tnetennba  (26.07.16 21:30:57) 
mabel matiz - gel
ahmet kaya sarkilari

bludfire, repeat, turn up the speakers gibi yabanci sarkilarda da ex atmis* gibi oluyorum (*hic kullanmadim, tahminen. igrenc bir sey oldugundan suphem yok. allah belasini versin bu vb. illetlerin)
  • ateistanbul  (26.07.16 21:37:10) 
son zamanlardaki ağır favorim,

www.youtube.com

otomatik olarak sovyet rusya'ya gidip vodka ve sigara içerek hüzne boğuluyorum. tatlı bir hüzün ama, garip bir his. her dinleyişimden sonra bir ağırlık çöküyor böyle. bence bu herifler hep böyle şarkılar türküler yüzünden vodka canavarı olmuş zaten. çok değişik.
  • der meister  (26.07.16 21:45:00) 
"that's amore"

100 yil geriye gidip, tercihen gemide bir kadinla tanisip asik olasi geliyor insanin.
  • ateistanbul  (26.07.16 21:58:01) 
  • chiper  (26.07.16 22:02:02) 
  • mesudiyeli mesut  (26.07.16 22:27:40) 
şu sıralar
www.tubereplay.com

  • rakicandir  (26.07.16 22:28:31) 
baba yaga - so ends another day

www.youtube.com
  • thewizardofearthsea  (26.07.16 22:30:01) 
  • Golden Ratio  (26.07.16 22:37:37) 
var, olmaz mı? hatta kendimce sebeplerini yazayım kısaca.
duman - ah - şarkıya konu olan o üçüncü tekil şahıs gibi hissediyorum.
gripin - bir cevabım var mı? - kendi kendime ettiğim sitemlerin ve sorgulayışların yansıması.
leman sam - illa - etrafımdakileri sadece sevdiğim ve genelde onların beni sömürdükleri gibi onları hiç sömürmediğim için, sevgi anlayışımı temsil ediyor.
sezen aksu - eskidendi, çok eskiden - geçmişe özlemim.
barış manço - dönence - yalnızlığımın özeti.
the cranberries - dying in the sun - anıları hatırlayış...
björk - venus as a boy - çok sevdiğim bir dostumu hatırlatıyor, mutlu oluyorum.
ferhat göçer - kalbe kiralık aşklar - "kim el sallıyor şimdi bilmem/eski evimizin penceresinden" kısmından itibaren, üniversite arkadaşımın evinde geçirdiğim zamanlar, günler geliyor aklıma. o benden erken mezun olmuştu, oradan geçerken bu şarkı ağlatacak kıvama getirirdi beni...
gülşen - saklandım izlerinde - hatıralar, hatıralar...
lorde - team - bir gün arkadaşımla bir yere kahvaltuya gitmiştik. dönüşte sıcacık yağmur yağarken biz de bu şarkıyı o bet seslerimizle söylüyorduk. direkt o an aklıma geliyor ve evet, üzülüyorum.
sagopa kajmer - vesselam - "üzgünümdür, hayli vesselam..."
  • m e b  (26.07.16 22:52:54) 
  • leolominadze  (29.07.16 04:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.