[]

bu kadar diziye nasıl vakit buluyorsunuz?

bir sürü dizi ismi sayıp birbirine tavsiyeler veren, onu bitirdim bunu bitirdim diyen insanlar görüyorum.

benim eskiden televizyonda denk gelerek parça parça izlediğim scrubs, house, csi, bones gibi diziler hariç açıp dizi izlemişliğim yok. yanılmıyorsam bir diziyi bitirmek demek 1-2 sezon çekilip bırakılmamışsa 60-80 saat süreye tekabül ediyor.

"o diziyi çok severim ya 3 kere bitirdim baştan sona" diyenler bunu nasıl yapıyor? benim bu kadar vaktim yok şahsen, vaktim olduğunda da güzel işlenmiş, elle tutulur bir mesajı, konusu olan sinema filmleri izlemeye çalışıyorum tamamen kurguya dayalı diziler yerine. haftada 2-3 film anca denk geliyor o da haftasonu oturup açmazsam.

bu kısmı geçelim, isteyen film izler isteyen dizi izler herkesin keyif aldığı başka da, bu bir diziyi 5 defa bitirenlerin hayat düzeni nasıl? işten gelince direkt diziye mi sarılıyorsunuz, hafta sonlarınızı tüm gün bu şekilde mi değerlendiriyorsunuz, özel bir şirkette gece bekçiliği yaparken uyumamak adına mı izliyorsunuz?

aydınlatabilirseniz aslında beni pek de ilgilendirmemesi gereken bu konudaki merakımdan kurtulacağım, teşekkürler

 
ben yalnız olduğum zamanlar hep bir şeyler izleyerek yemek yerim. yemekte de genelde 20 dakikalık diziler tercih ederim family guy gibi. günde 3 yemekten hesaplasan haftada bir sezon çok rahat sadece yemek yerken bitirilebiliyor :)

tekrar tekrar izleme konusunda da, illa ki çok asosyal biri olman gerekmiyor bence. arrested development'ın ilk 3 sezonunu defalarca döndüm, çünkü her izlediğinde yeni bir şey farkediyorsun o kadar dolu bir dizi. 20 küsür dakikalık bölümleri var, bir şekilde izleniyor. bazen uyanınca yataktan kalkmadan bir bölüm, bazen uyumadan önce bir bölüm. öyle yani.
  • gman  (26.07.16 20:50:03) 
100'den fazla dizi izledim, bölümüm sinema televizyondu, ne varsa izledim. ayrıca çocukluğum sadece cnbc-e ve mtv ile geçti. onun dışında da işsizim.


  • nice tnetennba  (26.07.16 20:55:04) 
işsizim, genelde evdeyim. dizi izlemeyi seviyorum film çok uzun geliyor.


  • sta  (26.07.16 21:06:01) 
Tv izlemiyoruz. Yalnızız


  • hasmetizm 2046  (26.07.16 21:26:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.