[]

Doktorayı bitiren eşime ne hediye alayım?

Böyle afili kalem ajanda vb. markaları hiç bilmiyorum ne alabilirim?

Alanı makine müh. demir-karbon faz posteri gibi bir şeyler çok yerinde olur aslında odasına asması için ama bulamadım internette öyle şeyler. İnternetten olması önemli küçük bir ilçedeyiz çünkü. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.


 
Cinsiyet erkek


  • yue  (26.07.16 15:52:20) 
O şimdi tam doktorasını yeni bitirmişse makaleden, kitaptan, kalemden nefret etmiştir ya da bir süreliğine edecektir. Kalem veya ajandadan ziyade, zevkine hitap edecek ve eğlenceli, kafa dağıtıcı bir şeyler alınabilir ama ünvanına yakışır bir şey istiyorsanız, Sinop'ta Ayhan Kotra var. İnternetten satış yapıyor bildiğim kadarı ile. Böyle ahşaptan küçük kotra maketleri yapıyorlar.
www.sinopfirmalari.com
Buradaki gemi maketleri ofislerde çok güzel duruyor ve yelkenine veya gemiye Dr ünvanı ile birlikte adını yazdırabiliyorsunuz.
  • aychovsky  (26.07.16 16:01:14) 
Kadın iç çamaşırı + akşam yemeği.

Her durumda işe yarayan hediye :p


.
  • kartallar yuksek ucar  (26.07.16 16:08:02) 
Ben makine mühendisliği okuyorum, eşim bana demir karbon faz diyagramının posterini alsa onunla çok net dalga geçerdim. :) Güzel bir saat alın hiç olmazsa. Zamanının değerini bilsin.


  • dissendium  (26.07.16 16:12:05 ~ 16:12:45) 
Ya kalem falan almayım mı e kendisi akademisyen ömür boyu kullanırdı iyi olmaz mı :)

diğer türlü hediyeyi gelecek doğum günü için alacaktım zaten, bu sefer doğum gününe alacak bir şey bulamam :/ gelecek ay doğum günü.
  • yue  (26.07.16 16:15:09 ~ 16:20:04) 
dissendium

ya onu benim ofise geldiğinde görüp çok beğenmişti o yüzden düşünmüştüm. Buehlerin eşantiyonuydu zaten bulamadım öyle bir şey.

Saat kullanmıyor çok güzel saatleri var.
  • yue  (26.07.16 16:18:37 ~ 16:20:54) 
3d printer <3

www.amazon.com

ya da tatil al, birlikte gidin :)
  • ubi dubium ibi libertas  (26.07.16 16:20:05) 
bence gelecek ay doğum günü ise ayrı kalemler ile cebini boşaltma ikisi için bir tane güzel bir şey al. erkek adam birde makine mühendisi ise düz düşünür zaten. hoşuna gidecek şeyi sen bildiğin için o kısmı sana kalmış.


  • musotrix  (26.07.16 16:32:46) 
3d printer çok güzel fikir.

Ben erkek arkadaşıma doğum gününde aldım (o da elektrik elektronik muhendisi), cok mutlu oldu. Bir şeyler tasarlıyor, çıkarıyor. Evin en çok kullanılan eşyası oldu. Hatta çıkardıklarımizi beraber boyuyoruz. Bana da eğlence çıktı :)
  • fraise  (26.07.16 16:43:33) 
fraise

hangi model nerden aldın? çok iyi fikir ama gümrükle uğraşmak istemiyorum.
  • yue  (26.07.16 16:47:53) 
sorudan bağımsız cevaplarla bağımlı

kaç para lan bi 3d printer :(
  • teritori  (26.07.16 16:50:46) 
teritori çok değişiyor bizim iş yerinde 4 bintl lik bir şey var ama çokta verimli değil mesela ilk başlarda iyiydi sonra yazarken plastik model tabladan kalkmaya başladı ölçüler bozuldu haliyle. şimdi saç spreyi falan sıkıp kullanıyoruz benim alacağım bin liralık şey ne kadar iş görür çok kestiremedim açıkçası.


  • yue  (26.07.16 17:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.