[]

hainler mezarlığı

ölen darbeciler için böyle bir mezarlık yapmışlar özel. ne düşünüyorsunuz?

www.sozcu.com.tr


 
cenaze töreni, mezarlık gibi şeyler ölülerin geride kalan yakınları için. ölünün sikinde bile değil zaten bunlar ama hiçbir anne, baba, çocuk, eş veya arkadaş, yakınının bu muameleyi görmesini istemez. ypg militanlarının günlerce sınırda bekletilmesinde de aynı şey geçerliydi. kimsenin, ne olursa olsun bu kadar zalimliğe hakkı yok diye düşünüyorum. ölen kişinin suçları yakınlarını bağlamaz.


  • nathanieltroy  (26.07.16 15:43:53) 
Bunu yapanların ölüye bile saygısı olmayan iğrenç varlıklar olduğunu düşünüyorum.


  • ambrosia  (26.07.16 15:44:43) 
ne bok yiyeceğini şaşırdı herkes
belediyeler mezarlık vermeme yarışına girdi
gömün gitsin aq neyin derdindesiniz
  • eksimeksi  (26.07.16 15:45:43) 
olmamış.


  • sutlu nescafe  (26.07.16 15:45:55) 
Hristiyan, Yahudi mezarlıklarına girip vandallık yapan, mezar taşlarını kırıp zarar veren halkın yöneticilerinden beklediğim tarzda bir hareket.
Ölüye saygıyı geç, kalana tahammülü yok.

  • quaker  (26.07.16 15:49:38 ~ 15:49:57) 
Olusune saygi bekleyen diriye saygili olmaliydi.


  • fuckerlove  (26.07.16 15:51:15) 
Tam bir gereksizlik. Her şeyin b.kunu çıkartmakta üzerimize yok.


  • harvey  (26.07.16 15:55:33) 
ne kadar zavallı olduklarını gösterir, Hamza'nın ciğerini yemek gibi bir şey. ölmüş bir insan. ölüden intikam almak, ya çok zavallılar, ya da manyak olmalılar, ölü insanları fişlemek için. daha akılcı tedbirler bulamadılar mı acaba.


  • for day to break  (26.07.16 16:00:27 ~ 16:01:45) 
Kin ne nefret dolu bir toplumunda olabilecek bir şey.

Oraya gömülecek olan insanların ailelerine üzüldüm.
  • peggy  (26.07.16 16:00:28) 
Darbeci, cemaatçi vs. değilim ve ikisine de karşıyım ama yine de çok gereksiz bir hareket. Göm gitsin.

Bir de darbecilere yönelik nefretin bu kadar çok olması çok saçma. İşte R. T. Erdoğan'ı kutsal bir varlık gördüklerinden dolayı, dine saldırı olarak görüyorlar herhalde. Yoksa ne 3 kuruş para için yüzlerce madenciyi ölüme itenlere böyle tepki verilmeyen, tecavüzlerin üstü örtülmeye çalışan ve mağdurlar suçlu bulan, hadi başka ülkeleri salla kendi ülkesinde de eylem yapan IŞİDli teröristlere sempati duyan, yıllardır kanlı bıçaklı olduğu PKKya bile bu kadar öfke duymayan insanlar neden bu kadar gaza gelsin? Darbe süreci ile ilgili soru bile sordurmuyor, eleştiri dinlemiyorlar. Hemen öfke nöbetine girip darbecilikle suçluyorlar.
  • nawar  (26.07.16 16:02:03) 
bu onlarin aile mezarligidir.
ölümden sonra kisi yaptiklariyla anilir ve ona göre muamele edilir. yeni değil, tarihte de var benzer durumlar.

  • 1adam  (26.07.16 16:44:50) 
Herkes ne yapsak da darbeye karşı olduğumuzu göstersek kaygısıyla ekstrem icraatlar yapıyor. Bu da onlardan biri. En nihayetinde yıllarca savaş verdiğin PKK üyeleri de öldüğünde kendi şehirlerinde kendi belediyelerince toprağa veriliyor törenle mörenle. Götün yiyorsa onları da engelle. Bu işler biraz şov.


  • angelus  (26.07.16 16:51:23) 
Ne olursa olsun ölenin de peşini bırakın be kardeşim, bir de müslümanız şöyleyiz böyleyiz derler. Hani bizde ölünü arkasından bile konuşulmazdı; ne olursa olsun vatan haini bile olsalar o insanların da bir ailesi eşi, kızı, oğlu, annesi babası var; onların ne suçu, günahı var. Ölüye saygı diye bir şey var, adam ölmüş gitmiş işte mezarından kalkıp darbe yapamaz ya


  • limoncello  (26.07.16 17:04:55) 
Bok gibi bir topluluk olduğumuzu.


  • arnold schwarzeneger  (27.07.16 09:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.