[]

Zayıflamak için kick box yapılır değil mi?

Ben zayıflamak istiyorum ama hem de sinir stres atayım diyorum. Koşu bandı, bisiklet falan da çok bayıyor, o yüzden kick box yapayım diyorum. Kilo vermek için uygundur değil mi?




 
Bu arada ne kadar fark eder bilmiyorum ancak cinsiyet: kadın. Bir de amacım ağzımı, burnu dağıtmak değil sadece antrenman yapayım diyorum olur değil mi? Eşli olaylara girmesem yani?


  • loralynn  (27.11.09 23:26:00) 
kick box antremanı layıkıyla yapıldığında bir hayli kalori yakar. hem nasıl yumruk ve tekme atıldığını da öğrenmiş olursunuz. fena mı?


  • dunyayi kurtaran adamin babasi  (28.11.09 11:19:33) 
"eşli idman olmaz kum torbası var" diyen arkadaşa bakma sen, benim bağlı olduğum klübün salonunda bir aksilikten dolayı müsabık seansı ile müsabık olmayanlar beraber idman yapmak durumundayız ve "ben maça çıkmayacağım ama" diye kimse kenara geçip tek başına çalışmaz. Zaten eşli yapmazsan öğrenebileceğin bir şey değil bu, kum torbasına vurarak sırf idman falan yapılmaz.

Kick boksu çalışacağın hocaya bakar iş. Bazısı nasılsa maça çıkmayacak bu diye sana üç dört hareket gösterir kendini kandırırsın, paran boşa gider. Madem yapacaksın adam gibi çalış, hem kiloyu sabitle hem de işine yarasın. O nedenle gideceğin salonu ve hocayı iyice araştır.

Ha illa kilo vereceğim dersen boks çalış, bana yumrukların körelmiş diye zorla haftada iki defa boksör arkadaşlarla çalışmaya zorladı antrenörüm ve lanet ediyorum her idman sonunda, çok daha yorucu.
  • tekosin  (28.11.09 16:00:02) 
@elxa: arkadaş kick boks, boks, muay thai aklına ne gelirse gelsin, kum torbasıyla yapılmaz. hatta ölü sezon dışında kum torbası öyle sık çalışılmaz, rocky filmi değil bu. yanlış bilgi verme lütfen. maça çıkmayacak adam da eşli çalışır ve ağzı burnu dağılmaz, model çalışır, ellik tutar vs.

ha maça çıkacak adam ağız burun dağıtır gerekirse idmanda orası ayrı...
  • tekosin  (29.11.09 16:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.