[]

Yavru kedi ile alakalı bir soru

1 aylık sokaktan bulduğum bir kedi var. Yani 20 günlük iken buldum. Şu an 1 aylık. Veterinerden aldığım süt tozu ile besliyorum. Gecen hafta Bi arkadasım royal canin diye bir mama var. Gayet iyidir dddi. Onu aldım, bugün de geldi. Annem vermiş. Büyük iştahla yemiş. Ama şimdi bakıyorum kediye biraz miskinleşmiş gibi. Acaba bu yeni mama ile alakalı olabilir mi ki?




 
yavru kediler için özel maması var royal'in. www.zooplus.com.tr


  • patlak fermuar  (25.07.16 22:48:13) 
Aynısından aldım. Büyük iştahla yedi. Ama sanki biraz miskin gibi geldi düne göre. Dokundu mu dedim acaba?


  • hede hodo  (25.07.16 22:52:58) 
olabilir. havalarda sıcak. yaş mama alın bir süre. sonra normal mamaya dönersiniz.
düzeltme: dokunma kısmına olabilir demedim. doğduğundan beri ilk defa bir şey yedi hayvan normal yani :)

  • kaybeden adam  (25.07.16 22:53:43 ~ 22:54:57) 
biz 2 ay kuru mama vermedik. ilk bir ay süt tozlu devam maması sonraki ay annem sebzeleri haşlayıp robottan geçirdi püre yaptı kavanoz mamalara koydu onu yedirdik. brokoli ıspanak patates falan


  • patlak fermuar  (25.07.16 23:16:39) 
mama için biraz erken. ilk 2 ay süt içsin. bir de çok yediyse uyumak ta isteyebilir (daha bebek o. uyuyacak elbet).


  • tururo  (25.07.16 23:20:28) 
Bir şey olmaz, hava çok sıcaktı ondandir.

Kuru mamaya alismisken yaş mama çok verme, çünkü sonra kuru mamayi yemez ve yaş mamanin hiçbir besleyiciligi yok.

Sebze verirken de dikkat etmek gerek, her sebzeyi yemesi doğru değil.

Mamayi sevdiyse devam edin oradan.
  • blatta hiberna  (25.07.16 23:21:07) 
Mama artı süt tozu olarak devam edelim diyorum. Gece maması yanıbaşında olsun ama gündüz süt ile devam etsin. Bi de su verin diyen de var, tam tersi de var. Sizce bir kaba konmalı mı su?


  • hede hodo  (25.07.16 23:28:58) 
kuru mamayı ıslatıp ver. daha rahat yer ve su ihtiyacını da en azından karşılamış olur. yoğurt filan da ver arada.


  • cemallamec  (25.07.16 23:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.