[]

Kızların kıyafetlerini düzeltme anlamsızlığı?

Mini etek giyip bacakların kapansın diye çekiştirdin, tamam.
Göbeği açık tişört giyip, göbek deliğin görünmesin diye çekiştirdin, eyvallah.
G*t yanaklarını gösteren kısa kot şort giyip, ben arkanda kendi işime bakarken neden çekiştiryorsun sayın bayan? Amacın ne? Onu çekince sen özgür kız ben öküz erkek mi oluyorum olay nedir?


 
insanın bakmayacağı varsa da bakası geliyor. özellikle 70 yaşında teyzeler eğileceği zaman çatalı tutuyor. ulan senin memintolara kaldıysak çükümü keser atarım asdfasdfsadf


  • cekilmis gayfe  (25.07.16 19:14:55) 
Refleks o sana özel bişey değil. Bir kaç tane kadına açık açık sormuştum aynı şekilde cevapladılar.


  • chiper  (25.07.16 19:29:06) 
Şimdi bir kadın olarak şöyle cevaplayayım.

Erkekler nasıl dar pantolon giyip ikide bir malum bölgeleri sıkıştığı için iki bacağı pergel yapıp insan içinde eliyle sıkışan bölgeyi çıkarırlar, bir kadının da giyim konusunda yaşadığı bazı sıkıntılar olabiliyor.

Benzer şekilde düşük bel pantolon giyip eğildiğinde kıllı çatalı görülünce düzeltmeye çalışan erkek bolluğunu da kadınlar olarak gözlemliyoruz.

İsteyen erkek bu durumda daha üsturuplu pantolonlar da giyebilir, madem çekiştirilecek ortada slip yerine boxer, dar ağ yerine daha casual, rahat pantolonlar da giyilebilir.

Kadın olarak ortamına göre giyinmeye özen gösterdiğimi belirteyim. Ancak maalesef o kadar azgın ve sapkın, ağzı salya akan milletiz ki hiç tahmin edemediğimiz yerlerde de bakışla yeme, bakışla tecavüz etme olaylarıyla karşılaşabiliyoruz. Emin olun, bunun için illa mini etek giymenize gerek yok. Adam olan bir kez dener, görür. Dolayısıyla, bu tip anlarda kadın olarak zaten sapkın bir toplumda olmamız vesileyle tekrar bir çekidüzen verme ihtiyacı hissedebiliyoruz. İnsan kendini kötü hissettiğinde nasıl vücudunu kapar, kollarını birleştirir, bu da onun gibi bir psikolojik korunma yöntemidir, bir nevi reflekstir.

Bu ülkede gerçekten erkeklere büyük görev düşüyor. Bir kadın giydiği kıyafetine neden çeki düzen verir şeklinde bakmaktan ziyade, "acaba ne oldu da kadın durduk yere üzerine çeki düzen verme ihtiyacı duydu" şeklinde bakarsanız inanın bizlere daha çok yardımınız dokunur.

Kaldı ki bu ülkede Hollywood plajlarındaki gibi giyinmiyor kadınlar. Lütfen artık özgür kız, öküz erkek yarışını bırakın. Öküz erkeklere karşı savaşın.
  • dessy  (25.07.16 19:30:27 ~ 19:32:42) 
Öküz yazmaz ama bir kadın cidden o bakışların altındaki anlamı çok iyi hissediyor. seni şöyle bir becereyim, ulan o.., vs. gibi. Okumak bile ne kadar rahatsız edici, değil mi? Cidden son günlerde bu ülkeyi kadınlar değil, erkekler kurtaracak diye düşünmeden edemiyorum. Tüm erkekler öküz erkeklerle savaş açsın, ülke kurtulacak, refah düzeyimiz artacak yemin ediyorum.


  • dessy  (25.07.16 19:42:13) 
ya tamam öküz erkek çok anladık da, g*t yanağı görünen şort diyorum arkadaşlar. iç çamaşırı boyutunda giydiği şey, çektiğinde uzamıyor. lokasyon bazlı sıkıntın varsa gömlek taşı yanında sar g*tüne benim gibileri görünce. merdiven çıkarken eteği arkadan kapatmak değil ki bu. pointless işte. alkoliklere, kumar bağımlılarına falan hep özünde iyi bir insan derler ya, bu kıyafet çekiştirme hareketi sanki böyle bişey. böyle giyindim ama cinsel güdü taşımıyorum demek gibi sanki o hareket. dah adün metroda arası kıllı göğüslerini kapattı karşısında oturuyorum diye. arkadaşım sanki sabahtan beri yoktu orada o göğüs çatalı. bir haftalık sakal gibi kıl var ya göğsünde. selülitli tiplere hiç girmiyorum bak.


  • hasmetizm 2046  (25.07.16 19:53:00) 
Ben bahsettiğin şekilde bir çeki düzenle karşılaşmadım hiç. Bahsettiğin giyim tarzını da tam olarak anlamadım ama topu topu bir kez iki kez karşılaşabileceğin bir durum diye anlıyorum o kadar ekstrem diye anlatma şeklinden zira burada kadınlar öyle aman aman tekrar yazayım "Hollywood plajlarında", "Amsterdam sokaklarında" olduğu gibi giyinmiyor ki.

Odağınızı değiştirin, yeter. Hayat mis. Başka şeyler sorgulayın. Bunlara kalmayın.
  • dessy  (25.07.16 19:58:40) 
Açık göbek ve kıllı meme çatalını dün, Kısa şortu bugün gördüm. Buralara ekstrem değil böyle kıyafet ve hareketler


  • hasmetizm 2046  (25.07.16 20:27:41) 
kimisi refleks olarak yapıyor, kimisi o şekilde giyinmeye alışık olmadığından (belki bir tatil yöresine en son 5 sene önce gitmiştir) kendi de rahatsız olup bir taraflarını kapatma ihtiyacı hissediyor, kimisi de gerçekten çevredeki bakışlardan rahatsız oluyor ya da kıyafetin bir yeri sıkmıştır. göt lobu bacağa göre biraz daha dolgun olduğu için şortun paçasının sıkmış olması olası. eğri oturup dogru konuşalım kadın eğilirken yakasını kapatmasa bu ülkedeki kadın ve erkeklerin %90'ı kendisi için "yollu" der. bak kadınlar da der; yalnızca erkekler değil. şahsen buna dikkat etmeyen bir kız da benden eksi puan alır.

bir de şimdi o bacaklara selülitli, göğüs çataĺına kıllı yorumunu yapabilmek için göz kaymasından daha fazla süre bakmak lazım. ikimiz de erkeğiz; yemeyelim birbirimizi.
  • montauq  (25.07.16 21:13:34) 
sanat için soyunanlara, sanat sever olarak bakıyoruz zaten inkar yok. 2 saniyelik bakıştan rahatsız olacak kız da gitsin öldün mümkünse. g*t lobu diyorum ya. iç çamaşırı giymeyip, kot pantolunun düğmelerini tamamen açarak, penis degajesi yapmam gibi bişey. dediğiiniz gibi sadece tik olarak yapıyolardır belki de. bilemedim. aradığım cevabı da bulamadım. bigün soracağım birine artık.


  • hasmetizm 2046  (25.07.16 22:51:06) 
adam göt yanağı diyor arkadaşlar göt yanağı(parmak uçlarını birleştir), kesinlikle haklı.


  • mungojerry  (25.07.16 22:58:09) 
Kardes kadinlar kendilerince aciklamislar iste ne diretiyosun gotu gozukuyodu vs. madem bu kadar icine oturdu orda kadina sorsaydin. En guvenilir kaynak yanindayken sorsana.


  • beriberi  (25.07.16 23:07:58) 
16 yaşındaki kıza göt lobu hakkında soru sorulmaz ki hacıt. pokemon topu kadar beyni var. nasıl açıklayacak. ayrıca tacize girebilir. sakat iş


  • hasmetizm 2046  (25.07.16 23:20:46) 
Sordunuz, söyledik işte. Matematik değil ki problemini çözelim. Kafayı iyice bozdunuz kadınlar ve kıyafetleriyle ya! Sabah sabah sinir harbi!!! :(


  • dessy  (26.07.16 09:04:44) 
dessy + 1
Ek bir sebep daha söyleyeyim, giysi üzerinde durdukça kendini salıp hafif bollaşıyor.
Kıçı bilmiyorum ama şort dediğin şey kottan yapılıyor. O da giydikten biraz sonra her kot gibi hafif kendini salıyor ve bel kısmı tam oturmayıveriyor. Yanak çıkmış çıkmamıştan ziyade hafif sarktığında dışarıdan çok bir şey anlaşılmıyor ama o beli aşağıya inip rahatsız olunca toparlayıp çekiyorsun.

Bir de kıyafetler mağazada veya evde durduğu gibi durmuyor. Geçen gün bir arkadaşım t-shirt'ünün kollarını sutyenin askısına rulo gibi dolamış. "Bu ne böyle yahu" dedim, "Bu t-shirt'ü ütüledim ben, evde üstümde jilet gibiydi.Yolda saldı kendini, dekoltesi de açıldı. Eğilip doğrulamıyorum. Ben de böyle dolayıverdim" dedi. Bende de bir kot şort var; normal şort diye aldım. Giydikten yarım saat sonra şortun bacakları kıvrılıveriyor. Mağazada öyle değildi bu, evde de böyle değildi. Giyince yavaş yavaş bacakları rulo gibi kat kat kıvrıldı. Yarım saat içinde 1 cm, iki üç saat içinde 4 cm kısaldı şort rulo gibi toplanmaktan. Ben de onu yanakları göstermenin mübah olduğu tek yer olan plajda mayo üstüne giyebiliyorum artık, iyi ki şortun öyle olduğunu anlamam acılı bir tecrübeden geçmedi. O şortu ilk dışarıda da giyebilirdim nosnormal uzunluğu var diye, sonra yanaklarla ortada kalabilirdim. Evde deneyip "Tüh, ne biçim çıktı" dedim sadece. Yanaktan bağımsız olarak bollaşınca da çekiştiriyorum zaten şortu plajda da.

Bir de senden rahatsız olmayabilir ama içinde olduğu durumdan rahatsızlık duyuyordur. Dün etek giymiştim, dizin hafif üstü, standart bir etek. Öğle yemeğine giderken bir sokaktan geçtik; artık hava koridoru mu dersin, boğaz mı dersin, o sokakta efil efil rüzgar esiyor. Ben de eteği tuttum açılmasın diye. Yanımda da iş arkadaşlarım var. Şimdi benim iş arkadaşlarım da öküz veya sapık değil tabii ki ama onlar öküz değil diye sokakta Kırmızılı Kadın mı yapayım?
www.youtube.com

Bugün de yine standart ama kalemimsi bir etek giydim ama oturunca toplandı. O yüzden otururken uzattım. Etek kısa da olsa, uzun da olsa çekiştireceğim ben onu. Olay birinin görmesi, görmemesi, eleştirmesi, kınaması ya da hoşuna gitmesi değil; kumaş toplanıyor, o da beni rahatsız ediyor. Yoksa bana ne.

Bir de şu var
s-media-cache-ak0.pinimg.com

Ek: Bir de kadınlar açısından şunu söyleyeyim. Sen evde giyiyorsun bir şeyleri, kendini aynada beğenip neşeyle çıkıyorsun. Dışarıda sen bakmasan bile kendini kötü hissettirecek bir bakış, hareket aldığında kıçını başını örtmeye çalışıyorsun, o gün artık senin moralinden de, senden de hayır gelmiyor. Yanaklı da giysen, uzun da giysen, sana giydiğini zindan ettirecek biri oluyor mutlaka. Sen değilsin ama başka bir erkek. Kirpi gibi savunmaya geçip çekiştire çekiştire kendini toparlıyorsun sürekli. Algıda seçiciliktir, sana yanaklısı, göbeklisi denk gelmiştir; olabilir. Bu standart bir hareket.
  • aychovsky  (26.07.16 09:28:13 ~ 09:45:34) 
Göt yanaklarını herkesin değil gerekli insanların görmesini istediğinden.


  • arnold schwarzeneger  (26.07.16 09:35:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.